نقل قول نوشته اصلی توسط adelmomen1989 نمایش پست ها
عجب وضعیتی گرفتاریم

به نظرت ارشد بگیرم , میشه برای دکترا به امریکا یا کانادا فکر کرد ؟
وقتی داخل ایتالیاا کار درستی پیدا نمیشه دیگه دکترا هم بیمعنی اونجا بمونی

دکترا در کشور های پیشرفته تر :
نمیدونم امریکا یا کانادا به دانشجوهای ایتالیا پذیرش خوب میدن برای دکترا ؟ بعدش کار پیدا میشه ؟
تازه یکی از دوستام ایران ارشد گرفته میخواد برای دکترا بره میلان , میگه میخوام بعدشم بمونم همونجا !!!
به نظرت ایتالیا برای شروع خوب نیست - چون این مهندسی شیمی بولونیا رتبه جهانیش حدود 80-90 هست فکر کنم - به نظرت نمیتونه سکوی پرتاب خوبی باشه برای رفتن به دانشگاه های بهتر در کشور های بهتر یا فرقی نمیکنه ارشد بولونیا با ارشد داخل ایران !؟ اصلا این چیزا اهمیتی داره برای به فرض دانشگاه های کانادا یا آمریکا ؟ انقدر دانشگاه های ایتالیا اعتبار دارن در دنیا که برای دکترا یه برگ برنده باشن؟
صرف رتبه دانشگاه هیچ برگ برنده ای نیست
نمره زبان , جی ار ای , معدل و مقاله و غیره بسیار مهمتره و بعدش خوب دانشگاه. البته یه موردی هم هست که برتری میده به گزینه بولونیا نسبت به دانشگاه ایران , ارتباط اساتیدشون با دانشگاه های دیگه هست که شما شاید بتونی از این کانکشن استفاده کنی ولی فکر نکن که این کانکشن قراره جور معدل پایین رو بکشه !
من خودم اگر برگردم سر نقطه اول بازم میام . ببین زندگی فقط کار نیست ! اگر کسی میخواد ارشد در ایران بخونه و شرایطش رو داره که در یه کشور دیگه بخونه من پیشنهاد کشور دیگه رو میدم . البته نه برای اپلیکنت 35 ساله ! برای جوون 22-23 ساله ! یه دید جدید میده. زندگی جدید و ادمای جدید . فرهنگ متفاوت و سبک زندگی متفاوت .
اخرش هم اینه که برمیگرده ایران . اون 2 سالی که میخواسته تو دانشگاه ایران و بعدش قهوه خونه تلف کنه تو دانشگاه بولونیا و بعدش عرق فروشی ها تلف میکنه . ولی حداقل نوع تلف کردن متفاوته . نمیگم بهتره یا بدتره میگم متفاوته

اما اگر کسی قراره خودش رو به اب و اتیش بزنه و خیلی چیزا رو تو ایران از دست بده اصلا توصیه نمیکنم بره ایتالیا !

فکر اولتون این باشه ک دارید میرید یه شهر دیگه درس بخونید ! قراره یه زندگی جدید کنید و ازش لذت ببرید ! فکر دومتون رو بزارید برای طی کشیدن پله های موفقیت