نقل قول نوشته اصلی توسط mamoosh68 نمایش پست ها
خدمت شما عرض شود که من برای امتحان آیلتس ثبت نام کردم و قرار هست ماه آینده امتحان بدهم. تمام سوابق کاری از شرکت های قبلی ام رو گرفتم. برای شرکتی که الان مشغول به کار هستم مردد هستم که الان نامه را بگیرم یا بگذارم بعد از امتحان ایلتسم. چون اگر الان نامه را بگیرم، شرکت، تاریخ امروز را در سر برگ می نویسد. ولی من از طرفی می خوام اسسمنت مدارکم رو زودتر شروع کنم و از طرفی می خواهم که سابقه کارم بیشتر بشود. چون خود پروسه اسسمنت تا ثبت در EOI حدود 2 ماه طول میکشه.

سوال اول) اگر اسسمنت مدارکم رو الان شروع کنم ،تکلیف 2 ماه ( و شاید ماه های بیشتر) که تا زمان ثبت مدارک در EOI در شرکت مشغول به کار هستم چه می شود؟

سوال دوم) اگر در نامه سابقه کاری که از شرکت الانم می گیرم، صراحتا تاریخ قرارداد ( از شهریور 94 تا شهریور 95) ذکر بشود، آیا سازمان ASC ، سابقه کارم را از شهریور 94 تا تاریخ امروز، قبول می کند یا همانطور که در نامه ی شرکت قید شده است، از شهریور 94 تا شهریور 95 قبول می کند؟


با احترام
1- از شرکت یک نامه الان بگیر برای اسس شدن. و موقع EOI نامه جدید از شرکت بگیر که تا همون لحظه باشه. برای شما این اختلاف 2 ماه است و برای من نزدیک دوسال!
2- مطمئنن تا روزی که نامه رو میگیرید قبول میکنه. اما در نظر داشته باشید که سازمان مهاجرت خودش در مرحله لاج دوباره سابقه کاریتون رو بر حسب اخرین نامه ای که گرفتید حساب خواهد کرد. پس نگران نباشید.