نقل قول نوشته اصلی توسط eng_mohammad نمایش پست ها
من یه چیزو متوجه نشدم از حرفاتون،شما فرمودین کسی که تو خارج میتونه بنز بخره حتما تو ایرانم میتونسته!! خب با حقوق 3 میلیونی یه بنز 400 میلیونی خردین راحت تره یا با حقوق 5 هزار دلاری یه ماشین 40 هزار دلاری?? نه اینکه همه مهندسا بنز میخرن ،زندگی خرج داره و 40 هزار تا برای یه ماشین حتما زیاد محسوب میشه ولی به فرض کسی که عاشق بنز سوار شدنه اونجا راحت تر میتونه به آرزوش برسه تا ایران!!
البته بازم میگم من اونجا نبودم تا وظعیتو درک کنم،ولی چیزی که به عینه دیدم اینه که پسر خالم که یه دانشجوعه با پس اندازش از فاند تونست تو یه سال تویوتا کمری بخره(البته دست دوم) ولی پدرش با 30 سال سابقه کار دولتی داره 405 میرونه!
البته موضوع فقط ماشین نیست برای یه خانواده معمولی یه مسافرت با هواپیما و 3 شب هتل خرج زیادی محسوب میشه حتی اگه مسافرت داخلی باشه،اصلا خارج رفتن تو کشور ما نشانه پولدار بودنه حتی اگه به ترکیه باشه،جدای از این مسایل نمیدونم شما چند وقته خارج از ایران هستین ولی باور کنید وضعیت اشتغال خیلی بدتر از چیزیه که تو تلویزیون میگن،الان خیلی از کارخونه ها کاملا تعطیل شدن چه برسه به تولیدی های کوچیک و بی پشتوانه،همین بس که رتبه 2 کنکور ریاضی 4 سال پیش که برق شریف میخونده چون نمیخواسته خارج کشور بره انصراف داده و رتبه 1 تجربی شده!!! یعنی مقایسه درآمد مال زمانیه که واقعا درآمدی باشه!! اکثریت مهندسا و حتی دکترهای داخل ایران مشاغل غیر مرتبط دارن مثل ساخت و ساز یا واردات جنس از مبادی غیر رسمی...
البته تقریبا همه میدونیم که همه جا مشکل اقتصادی هست و بیکاری و بدبختی میتونه همه جا سراغمون بیاد ولی خب بالاخره باید به یه چیزی امیدوار بود یا نه اگه اونجا هم چیزی برای با نیست پس کجا هست??? دوستان چند جا دیدم که میگن پل های پشت سرتونو خراب نکنین به نظر من هم نباید جوری رفت که جای برگشت نباشه ته تهش اینه که یه خارج تحصیل کرده بیکار میشیم دیگه
مهم اینه که چند سال دیگه از تصمیمات امروزمون پشیمون نشیم!!
ببینید ابتدا بر ساکن عرض کنم اینجا هر کسی نظرات شخصی خودش رو میده و معمولا قانع کردن رو نباید پیشه هر نوشته مون بکنیم بنابراین ممکنه شما از ا ون زاویه ای که من نگاه میکنم نگاه نکنید.
بله من خودم با فاند تویوتا کمری دسته دوم خریدم (البته اگر اون آشناتون نباشم) ولی عرض من اون نبود که پس انداز بخری و ماشین دست دوم از دیلر بگیری! عرض من همون بنز BMW بود که کسی بدون اینکه به جنبه اقصادی مساله نگاه کنه اینجا میره یک ماشین تازه حالا حتی پایینتر از بنز میگیره. خوب معلومه به قول شما "کسی که عاشق بنز سوار شدنه اینجا راحت تر میتونه به آرزوش برسه تا ایران!!" منتهی راحت ی رو هم باید تعریف کرد اینجا!
فقط یه نکته از وضعیت کار بگم شاید باور نکنید. واقعا هم خودم باور نمیکنم. پسر دایی من تو تهران مهندسی تموم کرد ارشد بود. چون دید نمیتونه کار بکنه رفته بود تو جاجرود در گاوداری کار میکرد. تافل 95 معدل لیسانس 16.2 ارشد 17.50 تازه جی ار ای رو هم در همون گاوداری میخوند
چون نمیتونست کار پیدا کنه 6 ماه رفت کار کرد اونجا! پس وضعیت کار رو من میدونم!
البته الان رفته استرالیا و امیدوارم اونجا دیگه روی گاو نبینه
به هر حال اگر با برنامه بیایین هیچ وقت پشیمون نمیشین