نقل قول نوشته اصلی توسط Yasmin22 نمایش پست ها
سلام. من يه هفته ديگه پيش دانشگاهي م شروع مي شه. انساني فرزانگان ١ تهران ( تيزهوشان ) درس مي خونم. از اول راهنمايي هم مدرسه م همين فرزانگان ١ بوده. انگليسي مم تو كانون تموم كردم، يعني تا آخر advanced 3 خوندم، ولي وقت نشده امتحان خاصي بدم. كلا انگليسي م خوبه و با ٢ ٣ ماه تمرين احتمالا تو تافل نتيجه ي خوبي مي تونم بگيرم. در مورد فرانسوي هم مدرك a2 موسسه مو گرفتم ولي امتحان خاصي ندادم. امروز با اين سايت آشنا شدم و كلي وقت گذاشتم روش، ولي اين فرومو دير ديدم و ديگه متاسفانه نمي تونم خيلي بخونم پستاشو. تو اين چنتا پستي كه خوندم اصلا كسي به كنكورو اينا اشاره نكرده بود! يعني رتبه ي كنكور مهم نيست؟! بعدم مي خواستم خواهش كنم يكم راهو بهم نشون بدين. واسه من چقد شانس هست مثلا؟ رشته ي مورد نظرمم حقوقه، ولي به علوم اجتماعي و جامعه شناسي و اينا و حتي روان شناسي هم علاقه دارم. اگه راجع به شانس پذيرفته شدن و بازار كار اين رشته ها هم برام توضيح بدين خيلي ممنونتون مي شم.
سلام.
1- ملاک پذیرش در دانشگاه های آمریکا آزمون های خودشون مثل toefl , sat , act هست. اونها اصلا نمیدونند کنکور چی هست.یا اگر هم بدونند فقط یک اسمی از کنکور شنیدن. اما اصلا از مباحث کنکور رو هیچ اصلاعی ندارند یا نمیدونند چند نفر در کنکور حتی شرکت میکنه. شما اگر رتبتون در کنکور 1000 بشه یا 10000 بشه هیچ اثری روی پذیرش شما نخواهد داشت.
البته اگر رتبه خیلی خوب در کنکور بیارید مثلا زیر 100 یا زیر 1000 میتونید به دانشگاه آمریکا اعلام کنید و بهشون بگید که مثلا از بین 200 هزار نفر من تونستم رتبه زیر 100 بیارم که خودش میتونه یک پون مثبت روی رزومه شما باشه.
2- با توجه با این که اونا اصلا نمیدونند کنکور چی هست همین طور اسم دبیرستان های ایران رو هم نمیدونند و هیچ اطلاعی از دبیرستان های ایران ندارند. براشون هیچ فرقی نمیکنه شما تو دبیرستان تیز هوشان فرزانگان درس خونده باشید یا دبیرستان سلام یا دبیرستان انرژی اتمی یا یه دبیرستان در پیت در شهرستان.
3- شما که هنوز هیچ امتحانی ندادید و معدل دیپلم و معدل پیش دانشگاهی رو هم اعلام نکردین تا ببینیم برای چه رنکی شانس دارید. ولی اگر مدارکتون کامل باشه و نمراتتون خوب باشیه خیلی شانس پذیرش دارید.
پ ن 1 : برای سال بعد همین موقع در دانشگاه های آمریکا حضور داشته باشید نباید deadline همین امسالشون رو از دست بدید. deadline معمولا 1 ژانویه یا 5 ژانویه یا 10 ژانویه هست. یعنی حدودا 3 ماه و نیم وقت دارید تا اپلای کنید.
پ ن 2 : تمامی دانشگاه های آمریکا برای تحصیل دز مقطع لیسانس از شما مدرک مالی میخوان. حواستون باشه که هزینه تحصیل در دانشگاه های آمریکا و زندگی در آمریکا برای 4 سال لیسانس رو خودتون باید از جیب خودتون بپردازید و هیچ نوع بورس کاملی در این مقطع وجود نداره.