نقل قول نوشته اصلی توسط morishadmehr نمایش پست ها
سلام دوستان
به راهنمایی فوریتون نیاز دارم:

امروز بعد 4.5 ماه از تاریخ بایو، پیام جدید از سفارت کانادا تو اکانتم دریافت کردم. رفتم دیدم‌ جدول details of military service فرستاده! پنج روزم بیشتر‌ وقت نداده.

من ۱۶ ماه کسری‌ نخبگان دارم‌ پنج ماه هم ارتش بودم. تو کارت پایان خدمتم که اپلود کرده بودم برای سفارت، فقط اون پنج ماه خورده که تو جهاد خودکفایی ارتش بودم.

میخواستم بدونم باید همه ۲۱ ماهو بنویسم تو فیلدهاش؟ یا فقط همون پنج ماهو؟ چون پروژه های کسریم حساس بوده تمایل ندارم ازشون بگم...

محل خدمت و اسامی و وظایفو ... راستشو‌ بگم؟

کسی میشناسید کسری داشته باشه این فرمو براش فرستاده باشن؟

پیشاپیش خیلی ممنون از راهنماییتون
کارت پایان خدمت که جز مدارک درخواستی سفارت کانادا نبود ولی شما فرستادین و اونها هم پیگیر شدن، کلا من همیشه توصیه می کنم هیچ چیز اضافه ای به سفارت ندین حتی اگه فکر می کنید که مدرک برای محکم کاری هست باید بدونید فقط کیس شما رو متفاوت می کنه برای کسی که مدارک شما رو بررسی می کنه و باعث میشه که بررسی های بیشتری صورت بپذیره.
من خودم کاملا معاف از سربازی شده بودم و در این مورد چیزی هم برای سفارت نفرستادم و اونها هم چیزی از من نخواستن. حتی نپرسیدن که تو سربازی رو چه کار کردی؟ من هم نگفتم که سربازی معاف بودم.
من تا الان نشنیدم که برای کسی این جدول رو فرستاده باشند، ای کاش اون کارت سربازی رو آپلود نمی کردین. الان هم اون چیزی که توی جدول خالی و مشخص شده رو جواب بدین، بیشتر جواب ندین، کلا دادن اطلاعات بیشتر، مدارک بیشتر به سفارتها کار خوبی نیست. اگه توی جدول محل خدمت و ...به صراحت مشخص شده که جواب بدین، براشون بنویسید، اگه به صراحت مشخص نشده جواب ندین