نقل قول نوشته اصلی توسط parisa_1 نمایش پست ها
بچه ها من دو ماه پیش امتحان دادم و اورال 6 شدم. L:6.5 , R:5 , W:5.5 , S:6
اواخر اسفند دوباره میخوام امتحان بدم و نمره 7 میخوام .
برای لغت : کتابهای vocabulary for IELTS هر دو جلد، کتاب 504
گرامر: grammar for IELTS
لیسنینگ: پادکست های bbc اون 6 min ها، لیسنینگ های کتاب کمبریج 7،8،9،10 و آفیشال گاید و پلاس 3
ریدینگ: کتاب official guide to IELTS، کتاب plus3،کمبریچ 7، و همون ریدینگ های کتاب وکب فور آیلتس
رایتینگ: دو کتاب از آقای رایان واسه تسک 1 و 2، مکسیمایزر. رایتینگ های کمبریج ها رو مینوشتم و با نمونه های خودش مقایسه میکردم. چندتا رو هم فرستادم آفرینش واسم تصحیح کرد.
اسپیکینگ: مکسیمایزر و برای تمرین نمونه های کمبریج رو تمرین میکردم.
کتاب برای تکنیک ها هم: target band7 و new insight into ielts رو خوندم.
سلف استادی دارم. و الان کتاب های complete IELTS هر سه جلد، a collection of 95 + 4 IELTS listening practice tests، کتاب english collocation in use، رو دارم کار میکنم و بعدش هم میخوام کمبریج ها (چون دفعه قبل کامل نرسیدم که بخونم) و آیلتس ترینر رو بخونم.
آیا این کتاب ها کافی و مناسبه؟ میتونم به نمره 7 برسم؟ ریدینگم ضعیفه و رایتینگ هم زمان کم آوردم سر جلسه.
لطفن کمکم کنید. زمان زیادی ندارم. مرسی
شما این منابع رو کامل بخونی در کنار اینکه لم های آیلتس رو بلد بودن مخصوصا عبارات کاربردی برای رایتینگ و درست استفاده ردن از اونا حتما میتونی برسی. مهمتر از زیاد خواندن برای آیلتس درست خواندن و انتخاب هوشمندانه داشتن در به کار بردن عبارات و ربط دادن و اونها هست مخصوصا برای بخش های رایتینگ و اسپیکینگ. اما ریدینگ رو به نظر با همون تکنیک های معروف که تقریبا همه استفاده میکنند برید جلو و زیاد هم بخونید ریدینگهای مختلف رو مخصوصا نشریات انگلیس زبان سایتها و .... که اکثر ریدینگ ها زا همونها انتخاب میشن.