با سلام، من هم همین الان در رشته هوافضا پذیرش گرفتم ولی تکلیف فاند هنوز معلوم نشده ولی گفتن میدن. فقط از دوستانی که توی این دانشگاه درس خوندن میخواستم بپرسم اعتبار این دانشگاه در کل آمریکا چطور هست؟ آیا جزو دانشگاههای متوسط محسوب میشه یا خوب یا خیلی خوب؟ همینطور در مورد مکان و شهر و امکانات همه جوره از علمی تا تفریحی هم اگر دوستان اشتراک بزارن ممنون میشم.
دلیل اینکه میپرسم این هست که رنک کلی این دانشگاه توی سایت US News هست 249 در حالیکه رنک مهندسیش هست 27 و رنک هوافضاش هست 12. اینها یکمی من رو به فکر انداخته. البته من هنوز نتیجه 10 تا دانشگاه دیگم نیومده و روی چند مورد امیدهای خیلی خوبی دارم و نمیتونم تصمیم نهایی بگیرم ولی میخواستم که اگر به هر ترتیب اونها نشدند یک ایده ای در این زمینه داشته باشم.

رزومه: چون من خودم همیشه از این که دوستان رزومشون رو نصف و نیمه میزارن و نمیشه مقایسه درستی انجام داد رنج میبردم، سعی میکنم تا اونجایی که میشه کامل بنویسم که دوستان راحت بتونن مقایسه کنن و شانس پذیرششون رو بسنجند.
ارشد عمران گرایش سازه از دانشگاه علم و صنعت معدل 16.20 و پایان نامه و سمینار 20
لیسانس عمران از دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی با معدل 12.98 (بدلیلی یک سری مشکلات موجه)
تافل: 107
جی آر ای: Q:163, V:156, AWA: 3.5
مقاله:
-ژورنال بین المللی: 1
-کنفرانس بین المللی: 1
سمینار: 4 سمینار به زبان های انگلیسی در زمینه های تخصصی
-کنفرانس ملی: 1 (مقاله برگزیده 8 امین کنفرانس ملی بتن ایران)
سابقه کار مرتبط: 4 سال بعنوان مدیرعامل در شرکت خودم و بعنوان پیمانکار و انجام چندین کار بزرگ، صاحب برند تولیدی
نکات برجسته رزومه: عنوان قهرمانی در رشته های شنا، بدنسازی، پاورلیفتینگ، جودو(دان 1)، هندبال در سطح استان تهران و مهارت در چندین رشته ورزشی دیگر ؛ قابلیت صحبت به زبانهای فرانسه، اسپانیایی، و درک آلمانی و عربی؛ عضویت در 13 انجمن علمی و ورزشی؛ TA در دوران ارشد برای دانشجویان ارشد؛ داشتن 10 certificate معتبر بین المللی در زمینه برنامه نویسی و کامپیوتر.