TOEFL July 15, 2017:
دوستان من 15 July امتحان داشتم. تجربه آزمون رو میگم شاید مفید باشه براتون.
سنتر سنجش که فوق العاده بود. کابین ها با هم فاصله داشت. اصلا صدا شنیده نمیشد. (حتی من تو وقت استراحت بر حسب اتفاق زودتر رفته بودم باز هم صدای اونایی که داشتن صحبت میکردن شنیده نمیشد. پیشنهاد میکنم زودتر برید سر کابینتون که تا موقع شروع یه دور تو ذهنتون Template ها رو مرور کنید و با آرامش خاطر شروع کنید.)
جدیدا یه قانون گذاشتن که علاوه بر اون متنی که مینویسید که قوانین امتحان رو میدونید باید یه متن هم بخونید و صداتون ضبط بشه. (مربوط به همون قوانین هست.)

کلا به نظر من فقط listening ش سخت بود. گزینه ها خیلی شبیه هم بودند. (انقد که من خودم همیشه 2-3 دقیقه اضافه میارم تو listening ولی امروز به سوال آخر که رسید 4ثانیه بیشتر وقت نداشتم!) بچه هایی که اونجا بودن میگفتن انگار 2 هفته پیش هم همین طور بوده listening ش از همه سخت تر بوده.
البته تو reading هم من همش از 20 دقیقه بیشتر وقت گذاشتم به جز آخری که خیلی آسون بود وقت هم اضافه آوردم. ( با این حال خیلی ها از reading هم ناراضی بودند.)
speaking و writing به نظرم خیلی خوب بود در حد tpo های 40 به بعد.

#Reading
1- Marine animals and corals under the oceans
2- Dinosaurs, the ancestors of birds
3- Nitrogen
4- Trade and cargo-shipping among continents

#Listening
1- یه RA که هنوز intern بود به اشتباه یکی از وسایل آزمایشگاه که حاوی ترکیباتی بود رو شسته بود.
2- archaeology (Romanian emperors)
3- یادم نمیاد
4- یه دانشجوی گرافیک میخواست مهلت تحویل پروژه شو بیشتر کنه.
5- astronomy
6- painting

#Speaking
1- از شما میخواهند که در یکی از فعالیت های زیر شرکت کنید برای کمک به environmental community service :
a. collecting garbage from a park
b. building bicycle routes
c. planting new plants
2- Agree/disagree عضو بودن دریک تیم ورزشی در کودکی باعث رفتار پرخاشگرانه ی بزرگسالی میشود.
3- announcement about changing the policy of publishing the campus newspaper from 6 days a week to once a week
4- psychological passage / members of a group
5- یه دانشجو مسئول شیرینی های picnic بود شیرینیش خیلی خوب نشده بود، مونده بود یه بار دیگه درست کنه یا همینا رو ببره.
6- competition methods animals adapt in order to access food resources (chemical and physical barrier)

#Writing
1- در مورد یه گونه خاصی از اسب بود که در شمال آمریکا زندگی میکنه و متن میگفت برای environment تهدیده. استاد هم همه دلیل هاشو رد کرد.
2- در بیشتر کشورها کودکان کمتر از 12 سال تنها یک معلم دارند درحالیکه از 12-18 سال چند معلم دارند. به نظر شما بهتر است کودکان کمتر از 12 هم چند معلم داشته باشند یا نه؟ (یه همچین جمله بود البته به صورت Agree/disagree)

موفق باشید