نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1632

موضوع: دعوت از پدر و مادر یا سایر اعضای خانواده برای سفر به آمریکا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Senior Member

پیش فرض پاسخ : دعوت از پدر و مادر یا سایر اعضای خانواده برای سفر به آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط Gilian نمایش پست ها
    سلام
    برادر من سه ساله با ویزای دانشجویی آمریكاست . من شاغل متاهلم و مادرم بازنشسته هستن.
    هردو وقت از سفارت امریكا (دوبی ) گرفتیم برای دیدن برادرم. و هیچ كدوم تا بحال امریكا نرفتیم.
    مداركی كه داریم می بریم اینا هستند:
    ·
    مدارك شناسایی (شامل پاسپورت و ویزاهای توش و... ) و مدارك شغلی
    ·
    نامه ای از برادرم خطاب به سفارت مبنی بر درخواست از سفارت كه به ما ویزا بدن و توضیح این كه خودش كجاست و چیكار میكنه و چه ویزایی داره و ...اینو برام ایمیل كرده و قراره پرینت كنم ببرم
    ·
    ترجمه سند ملكی خودم و سند ملكی مادرم
    ·
    فرم آی 20 رو برادرم برام ایمیل كرده كه پرینت كنم و ببرم.
    · DS160 Confirmation
    ·
    گواهی تمكن مالی هردومون
    ·
    پرینت از ویزای برادرم
    · Instructions
    كه خود سفارت گفته پرینت بگیرین بیارین

·
    آیا موردی هست كه با توجه به لیستی كه نوشتم ، نشون می ده نمی دونیم و چیزی هست كه باید ببریم و جزو موارد بالا نگفتم ؟

· بدون من ، رفتن برای مادرم خیلی سخت می شه ولی باز هم تنها رفتن رو به این كه اصلا نره ترجیح میدیم. حالا اینو بگیم ؟ یا گفتنش بدتره و ممكنه نه تنها به من بلكه به مادرم هم ویزا ندن ؟ (مثلا اینطور باشه كه منو qualified ندونن و بگن خوب مامانت هم كه تنها سختشه پس اونم نره.. )

·
    و عرض سوم بنده این كه آیا پرینت گردش حساب (سه ماهه.. شیش ماهه ... )ضروری هست ؟ (گواهی تمكن مالی من كه دارم می برم كلا مربوط به حساب های بلند مدتم هست .حساب بلند مدت هم كه گردش نداره و گردش مربوط به كوتاه مدت می شه ) تهیه پرینت گردش حساب و بردنش برای سفارت مسلما هیچ سختی ای نداره ولی مشكلم اینه كه گردش حساب كوتاه مدتِ من گردش قابل توجه و بالایی نیست. حالا نمی دونم این رو كلا نبرم یا این كه ببرم ؟ در اصل نمی دونم فلسفه ی دیدن گردش حساب ، اینه كه بفهمن وضعیت مالیمون چطوره یا این كه مثلا ببینن بله من واقعا دارم حقوق میگیرم یا هر چیز دیگه . خواهش میكنم اگر تجربه ای در مورد گردش حساب دارید یا چیزی شنیدین بهم بگین لطفا. موقعیت خیلی سختیه و هیچ كدوممون نمیخوایم بعدا افسوس بخوریم كه چیزی رو اشتباه كردیم .. L

*
    آیا هر مدركی كه ترجمه میكنم و می برم (مثلا سند ملكی .. شناسنامه .. كارت ملی... ) باید اصلش رو هم با خودم ببرم یا اصلا می تونم نبرم؟ ترجمه ها مهر دادگستری میخواد؟

*
    خیلی ممنون و ببخشید كه وقتتون رو گرفتم
    سند ازدواج + فیش حقوقی + کارت پایان خدمت + گواهی اشتغال به تحصیل برادرتون ( بقیه میبرن نمیدونم چقدر مهمه)

من بودم نمیگفتم اگه به من نمیدید حداقل به مادرم بدید. کلا هر حرف اضافی به ضرر شماست. هر سوالی کرد فقط به همون سوال بدون توضیحات اضافی جواب بدید.

ترجمه ها مهر نمیخواد٬ ولی اصل را ببرید ضرر نداره٬ خیلی وقت ها هیچ کدوم را حتی نگاه نمیکنه ولی شانسی یه وقت خواست.

گردش مالی را نمیدونم فکر نمیکنم لازم باشه
    ویرایش توسط candid : September 14th, 2017 در ساعت 03:52 AM
    امضا نامرئی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)