نوشته اصلی توسط
Gilian
سلام
برادر من سه ساله با ویزای دانشجویی آمریكاست . من شاغل متاهلم و مادرم بازنشسته هستن.
هردو وقت از سفارت امریكا (دوبی ) گرفتیم برای دیدن برادرم. و هیچ كدوم تا بحال امریكا نرفتیم.
مداركی كه داریم می بریم اینا هستند:
· مدارك شناسایی (شامل پاسپورت و ویزاهای توش و... ) و مدارك شغلی
· نامه ای از برادرم خطاب به سفارت مبنی بر درخواست از سفارت كه به ما ویزا بدن و توضیح این كه خودش كجاست و چیكار میكنه و چه ویزایی داره و ...اینو برام ایمیل كرده و قراره پرینت كنم ببرم
· ترجمه سند ملكی خودم و سند ملكی مادرم
· فرم آی 20 رو برادرم برام ایمیل كرده كه پرینت كنم و ببرم.
· DS160 Confirmation
· گواهی تمكن مالی هردومون
· پرینت از ویزای برادرم
· Instructions كه خود سفارت گفته پرینت بگیرین بیارین
· آیا موردی هست كه با توجه به لیستی كه نوشتم ، نشون می ده نمی دونیم و چیزی هست كه باید ببریم و جزو موارد بالا نگفتم ؟
· بدون من ، رفتن برای مادرم خیلی سخت می شه ولی باز هم تنها رفتن رو به این كه اصلا نره ترجیح میدیم. حالا اینو بگیم ؟ یا گفتنش بدتره و ممكنه نه تنها به من بلكه به مادرم هم ویزا ندن ؟ (مثلا اینطور باشه كه منو qualified ندونن و بگن خوب مامانت هم كه تنها سختشه پس اونم نره.. )
· و عرض سوم بنده این كه آیا پرینت گردش حساب (سه ماهه.. شیش ماهه ... )ضروری هست ؟ (گواهی تمكن مالی من كه دارم می برم كلا مربوط به حساب های بلند مدتم هست .حساب بلند مدت هم كه گردش نداره و گردش مربوط به كوتاه مدت می شه ) تهیه پرینت گردش حساب و بردنش برای سفارت مسلما هیچ سختی ای نداره ولی مشكلم اینه كه گردش حساب كوتاه مدتِ من گردش قابل توجه و بالایی نیست. حالا نمی دونم این رو كلا نبرم یا این كه ببرم ؟ در اصل نمی دونم فلسفه ی دیدن گردش حساب ، اینه كه بفهمن وضعیت مالیمون چطوره یا این كه مثلا ببینن بله من واقعا دارم حقوق میگیرم یا هر چیز دیگه . خواهش میكنم اگر تجربه ای در مورد گردش حساب دارید یا چیزی شنیدین بهم بگین لطفا. موقعیت خیلی سختیه و هیچ كدوممون نمیخوایم بعدا افسوس بخوریم كه چیزی رو اشتباه كردیم .. L
* آیا هر مدركی كه ترجمه میكنم و می برم (مثلا سند ملكی .. شناسنامه .. كارت ملی... ) باید اصلش رو هم با خودم ببرم یا اصلا می تونم نبرم؟ ترجمه ها مهر دادگستری میخواد؟
*خیلی ممنون و ببخشید كه وقتتون رو گرفتم
علاقه مندی ها (Bookmarks)