پاسخ : نکات کلی برای پذیرش دکترا در بیزنس اسکول های آمریکا و کانادا
ممنون از پست شما. من دنبال به کرسی نشوندن حرف خودم و اینکه من درست میگم یا شما نیستم. تجربیات فرد به فرد متفاوته. اون کسی که پست های من و شما رو میخونه نهایتا تصمیم میگیره و گمراه شدنی در کار نیست،در هر صورت این دوست ما اپلای خواهد کرد و نتایجش رو خواهد دید. اینکه من بگم اره میتونی قطعا بگیری حتا از دانشگاهای رنک بالا با معدل پایین خلاف واقع هست. این بنده خدا میره کلی پول اپلای میده برا امریکا و کاندا بعدم سرخورده میشه که چرا نشد. حداقل با این صحبتها بی گدار به آب نخواهد زد.
در مورد مقاله این دوستمون نگفت تو چه مقطعی مقاله رو داده، در هر صورت تفاوت چندانی هم نمیکنه، اینکه شما بتونی "چندتا" مقاله تاپ بدی چه تو ارشد یا جالبتر از اون اگه تو لیسانس، یه مقدار جای فکر داره...
بحث معدل رو من واقعا علاقه ای به ادامه دادنش ندارم چون خیلی وقته که برام حل شده وتصمیم رو میذارم به عهده خود دوستان. این موضوع تا حد کمی سابجکتیو هست و نرم ها کاملا مشخصه که چی اهمیت بیشتری داره چی نداره. نیازی به تفکر عمیق نیست. کافیه به چندتا استاد ایمیل بزنید و جوابشو خواهید گرفت اگه معدل پایین باشه خواهند گفت بهتون.
صحبت شما در مورد دکترا واقعا جالبه... گسترش مرز دانش ؟ فقط DBA که مشکل بازار کار رو دنبال حل کردنش هست؟ بقیه رشته ها دنبال گسترش مرز دانشن بدون حل کردن یه مشکل در عالم واقع؟ تا اونجایی من اطلاع دارم تمام دکترای روی کره زمین دنبال حل یه مشکل چه در صنعت چه در خدمات و چه در زمینه های دیگه هستن.
برای همین هست که در نگارش مقاله و تز دکترا بحثی داریم در رابطه با implications in theory و implications in practice. شما یه تز دکترا رو بیار که اینارو نداشته باشه.
دوستان اپلای کنید ولی واقعبینانه. با معدل کم و شرایط متوسط انتظار بورس رو نتنها از دانشگاهای رنک بالا که حتا رنک متوسط رو هم نداشته باشید. کلا بورس گرفتن تا حد خیلی زیادی امکان پذیر نیست با این شرایط. پولتونو الکی خرج اپلای نکنید واسه آمریکا و کانادا.
علاقه مندی ها (Bookmarks)