نقل قول نوشته اصلی توسط farhaditaly نمایش پست ها
سلام خدمت دوستان

من ترم 7 الکترونیک دانشگاه دولتی هستم..
معدل کل برای 6 ترم اول:18
4 فوریه آزمون تافل دارم که تقریبا واسش آمادم!
پروژه کارشناسی رو حتما میخوام ی چیز با کیفیت بردارم و به انگلیسی ام ارایه اش میدم علاوه بر فارسی!
دو سه تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید!
اول اینکه برای ارشد برق در دانشگاه های ایتالیا شانس پذیرشم خوب هستش ؟
دوم اینکه من میخوام حتما ترم پاییزه 2018 پذیرشو بگیرم نه اینکه به خاطر صدور مدرک لیسانس و این مسایل کارم به ترم زمستان و یا حتی سال بعد موکول بشه..میخواستم ببینم این امکان وجود داره با توجه به اینکه پایان خدمت دارم و اون پروسه نظام وظیفه واسم وجود نداره؟همکاری از طرف دانشگاه های مقصد با ما انجام میشه به اینصورت که خوده اصل مدرکو اینارو تو سپتامبر بشه بفرستیم؟این مسیله خیلی واسه من گنگ هستش !
سوال آخر اینکه من ایتالیا رو فقط به دلیل بورس های DSU دانشگاه های ایتالیا و merit-base دانشگاه میلان انتخاب کردم..آیا کشوره بهتری با شرایط نسبتا مشابهی میتونم پیدا کنم که کیفیت دانشگاهاش بالاتر باشه و بازم شانس پذیرش ه قابل قبولی داشته باشم؟
قربان شما.
شانستون خوبه. خوب قطع به یقین کمک هزینه برا کسانی که بضاعت مالی ضعیفی دارن بسیار کمک کننده خواهد بود. ولی جدای این موضوع، وقتی از دانشگاه های خوب ایتالیا پذیرش بگیرید علاوه بر کمک هزینه، شانس برخورداری از یه محیط آموزشی خوب رو هم پیدا خواهید کرد. در اصل به لحاظ کیفیت آموزشی، تفاوتی بین دانشگاه های تاپ ایتالیا و دانشگاه های تاپ بقیه دنیا وجود نداره. ولی وقتی بحث بازار کار بعد از تحصیل میشه، خوب یه رشته هایی در یه کشورهایی و در یه مقاطعی میتونن بازار کار بهتری نسبت به بقیه کشورها داشته باشن. ولی الان هم تو ایتالیا برا یه سری از رشته ها اصلا مشکل کار وجود نداره.
رو merit based زیاد حساب نکنید. ولی شانستون برا اسکالرشیپ invest your talent in italy بهتره. سن هم خیلی تاثیر داره برا گرفتن این بورس. هرچی سنتون کمتر باشه شانستون بیشتره.