سلام،

در خود ETS توضیح داده که چطور درخواست تجدید نظر کنید ولی بعید می دونم تغییری داده باشه باز هم بسته به نظر شخصی خودتون داره و البته یه مبلغ کمی هم باید هزینه کنید.
نمره کلی تون خیلی خوبه و تمام مهارت هاتون نمرات خوبی کسب کردید و از نظر من اسپیکینگ تون هم شاید باهاش کنار بیان. برای اطمینان خاطر یه ایمیل به اسیستان گروه بزنید و رینج نمرات پذیرشی های سال قبل رو بپرسید معمولا پاسخ میدن. در مورد نمره اسپیکینگ تون هم نظرشون رو جویا شید.

موفق یاشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط moosavi_69 نمایش پست ها
سلام، بنده نمرم 26 در خواندن، 27 در گوش دادن، 24 در صحبت کردن و 29 در نوشتن شده است (مجموعا 106). آیا به نظر شما برای دانشگاه های کانادایی یا استرالیایی به مشکل میخورم؟

میخوام برای دکتری تحقیق در عملیات اقدام کنم با معدل 19.6 ارشد. دو مقاله اسکوپوس ایندکس چاپ شده، 2 مقاله کنفرانسی بین المللی انگلیسی، 4 5 مقاله آی اس آی تحت داوری و 2 اسکوپوس ایندکس تحت داوری.

ضمنا، کرم تو وجودم افتاده که برای بخش صحبت کردن اقدام به ارزیابی مجدد بکنم. به نظر خودم باید بهتر میشدم (فکر میکردم 26 یا 27 باید میشدم)! اگر بالای 25 یا 26 بشم دیگه با مینیم دانشگاههایی که میخوام مشکلی نخواهم داشت. اگر شما موافق هستید، به چه طریقی میتونم این کار رو بکنم؟ راهنمایی بفرمایید.

با تشکر