نقل قول نوشته اصلی توسط nima56 نمایش پست ها
من نمی دانم این مطلب دکترا research based یا course based را بر چه اساسی می گویید. همانطور که گفتم ۶ تا کورس باید پاس کنید. تفاوتی هم در مبلغ بورس نیست ضمنا چیزی به اسم course based نداریم.
منظور من از ویزا همان مجوزی که شما اجازه میدهد تا در سنگاپور زندگی کنید و درس بخوانید و اسم آن student pass است و شما آنرا از اداره مهاجرت یا همان ICA می گیرید یعنی همان ویزای دانشجویی. اگر پذیرش دانشگاه را داشته باشید می توانید از دانشگاه سوئیت متاهلی یا اگر مجرد هستید اتاق در خوابگاه بگیرید.
کسانی که مستقیما از ا*استار پذیرش میگیرند و استاد راهنمایان در راستای است ودر خود ا*استار شروع به کار می کنند معمولا کمک هزینه مسکن می گیرند.
این قانون قدیمی است و ظاهرا دیگر اجرا نمی شود ضمنا دریافت PR از سنگاپور را هم فراموش کنید که تقریبا محال است.
ظاهرا اطلاعات شما در مورد قوانین تحصیلی و اقامتی سنگاپور به‌روز نیست، اگه یه سرچ ساده تو قسمت Admission وبسایت دانشگاه NUS انجام بدید در مورد PhD coursework based اطلاعات کافی بدست میارید.
توی وبسایت دانشگاه صراحتا گفته شده نامه پذیرشی که برای شما ارسال میشه حاوی بارکدی هستش که در حکم ویزای یکبار ورود به خاک سنگاپوره، روز ثبت نام هم افسرهای اداره مهاجرت سنگاپور حضور دارند و بعد از medical exam (که داستان خودشو داره) امور مربوط به student pass رو انجام میدند، بنابراین مشکلی از بابت ویزای دانشجویی برای کسانی که از خود دانشگاه پذیرش میگیرند وجود نداره، حالا شما رو چه حسابی میگید که گرفتن ویزا از طریق دانشگاه سختر میشه
در جریان مقررات و هزینه‌های خوابگاه‌های متاهلی دانشگاه هستم، سوال من این بود که آیا دانشگاه به کسانی که از Astar پذیرش میگیرند با همون مقررات و هزینه‌های مربوط به پذیرش خودش خوابگاه میده؟
توی وبسایت ICA هم آمار مربوط به PR و citizenship سال‌های اخیر قرار داده شده که رقم قابل توجهیه و نشون میده سنگاپور کشور مهاجر پذیریه (مخصوصا برای نیروی کار متخصص) و شرایطی که برای اقامت دائم و شهروندی قائل شده تقریبا بین تمام کشورها منحصربفرده، ولی طبق گفته‌های شما ظاهرا این شرایط برای ایرانیا سختگیرانه‌تره
حرف‌های سایر دوستان رو هم خوندم، عده‌ای گفته بودند از خود استاد قول پذیرش گرفتند و عده‌ای هم گفته بودند استاد به دانشگاه یا Astar ارجاء داده، برداشت من اینه که دانشکده‌ها و دپارتمان‌های مختلف قوانین مختلفی رو برای خودشون دارن، مثل مدرک زبان، ددلاین، مصاحبه، DET (Diagnostic English Test) و ...
خیلی ممنون که وقت گرانقدرتونو در اختیار ما گذاشتید. با آرزوی موفیت روزافزون.