نقل قول نوشته اصلی توسط msfsite نمایش پست ها
با سلام خدمت کلیه دوستان
برای من هم چند پیش اومد که توی پست های قبلی جوابش رو ندیدم
یکی اینکه قوانین مالکیت اونجا به چه صورت هست؟ آیا یک خارجی مثلا ما ایرانیها قبل یا بعد از گرفتن اقامت اکوادور می تونیم ملکی بخریم با مالکیت 100% یا مثل برخی از کشورهای عربی اجاره 99 ساله هست یا هر حالت دیگه ای؟
دو اینکه آیا توی اکوادور قوانین کپی رایت اعمال می شه یا خیر؟
سه هم اینکه بازار IT اونجا در چه سطحی هست؟
4- توی یکسری از سایتهای خارجی خوندم که از لحاظ امنیتی ضعیف هست تا این حد که توی برخی از اون سایتها گفته بود بعد از تاریک شدن هوا سعی کنید بیرون نیایید مخصوصا پیاده و اینکه اونجا خانمها طلا استفاده نمی کنند به خاطر مشکلات امنیتی. حتی 1 جا خوندم که گفته بود دوربین عکس برداری رو طوری حمل کنید که برای دزدی سخت باشه و کوله پشتی نداشته باشید چون باعث می شه مورد توجه دزدها قرار بگیرید و حتی توی میادین شلوغ هم دزدی زیاد دیده می شه.
موردی هم که خیلی ترسناک بود دزدی بچه و حتی مرد و زن در سنین بالاتر بود که گفته بودند زیاد هست
می دونم که این موارد توی ایران خودمون هم هست و میزانش کم نیست ولی ماهایی که اینجا دور هم جمع شدیم داریم سعی می کنیم جایی رو پیدا کنیم که از حال حاظر خودمون بهتر باشه و یا حداقل آینده بهتری داشته باشه
پس خواهشم این هست که دوستانی که اونجا زندگی می کنند و شرایط رو از نزدیک دیدند به سوالات من پاسخ بدهند تا بتونیم بهتر تصمیم بگیریم
مورد دیگه هم اینکه نظام حکومتی اونجا به چه صورتی هست و چه آینده ای رو برای اکوادور متصور هستید؟ رو به جلو هست یا مثل ما رو به عقب و اینکه حزب حاکم تا چه حدی طرف دار داره؟
قانون تا چه حدی رعایت می شه و تا چه حدی مردم قانون مندی هستند؟ و نظام قضاییشون تا چه حدی قابل اعتماد هست؟ آیا مثل ما هستند که غیر قابل اعتماد ترینش رو داریم یا شرایطش بهتره؟
و کلا مواردی از این دست که خودتون می دونید باعث می شه آینده یک کشور رو بشه تا حدودی پیش بینی کرد و فهمید که بین اونها میشه زندگی کرد یا خیر؟
پیشاپیش از همه دوستانی که به سوالات من پاسخ میدهند متشکرم و تشکر ویژه ای هم دارم از دوستی که این تاپیک رو راه اندازی کردند و بقیه دوستانی که تا به حال اطلاعات مفیدشون رو بدون هیچ چشم داشتی در اختیار بقیه گذاشتند
دوست غزیز من 21 روز شهر گوایاکیل و مونتانیا و ...بودم به جرات میگم یکی از امنترین کشورهاست و تو امریکاشم اتقاقات ناگوار میوفته ولی در کل بخوای حساب کنی من هیچی ندیدم مردم بسیار مهریون و دوست داشتنی