دوست گرامی

پاسخ سوالتون:
بله اگه شما مدرک ارشدتون رو ارزیابی بفرمایید، لول 9 می شود و 70 امتیاز میگیرید. من مدرکم رو پری اسس کردم و لول 9 ارزیابی شد، تجربه همه دوستانم هم موید این مساله هست که ارشد ایران لول 9 ارزیابی می شود مگه اینکه ارشد یک ساله MBA و یا دوره های این چنینی یک ساله داشته باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman40 نمایش پست ها
دوست عزیز
اگر منظورتون من هستم که نگفتم شانسی دارم یا نه. من قبل از پرسیدن سوال از شما بطور کامل سایت مهاجرت و NZQA رو خوندم. نحوه امتیاز گرفتن برای مهاجرت به نیوزلند خیلی واضحه.
شما فکر میکنم توی سه تا پست گفتید امتیاز ارشد برای چند تا دانشگاهی که اداره مهاجرت از ارزیابی معاف کرده هرچند 50 هست ولی اگر بفرستیم اسسمنت 70 تا میگیریم. سوالی که برای من پیش اومد این بود که این تجربه شخصی خودتونه (که گفتید خیر) یا از دوستانتون این تجربه رو داشتن. بنده به اداره مهاجرت و NZQA هم ایمیل زدم و راجع به احتمال این مساله پرسیدم. خبر شما خوشحالم کرد چون 5 امتیاز کم دارم به خاطر همین سریع از شما هم پرسیدم که چقدر این حرفتون مستنده. 750 دلار نیوزلند برای اسسمنت iqa الان برای ما کم مبلغی نیست. پس باید یکم دقیقتر باشیم، درسته؟
مطمئنم شما هدفتون کمک کردن به دیگرانه. یعنی اصلا فلسفه اپلای ابرود همینه که به من کمک میکنن و من به دیگران کمک میکنم. بخاطر همین شما هم از سوالات من یا دیگران ناراحت نشید. همه ما داریم تلاش میکنیم تا اوضاعمون بهتر بشه. شاید بعضی وقتها سؤ تفاهم پیش بیاد که فقط بخاطر اختلاف جمله بندیهامون باشه (مثل سوالی که من پرسیدم و شما متفاوت برداشت کنید)

حالا امیدوارم اگر کسی تونسته به جای 50 امتیاز 70 امتیاز بگیره بیاد اینجا تجربه اش رو بگه.