سلام
تاریخ فارغ التحصیلی من شهریور 92 هست و تاریخ صدور کارت پایان خدمت آبان 94. اما من بعد از اتمام خدمت سربازی برای گرفتن گواهی موقت به دانشگاه مراجعه نکردم. سوال این هست که اگر تاریخ صدور گواهی موقت همان زمان مراجعه من به دانشگاه باشه آیا آزاد کردن مدرک از طریق گواهی عدم کاریابی میسر هست یا خیر؟
موسسات کاریابی شهر تهران به این موضوع پاسخ های متنوعی میدن برخی تاریخ فارغ التحصیلی رو ملاک قرار میدن، برخی تاریخ صدور کارت پایان خدمت و برخی تاریخ صدور گواهی موقت که در گزینه آخر مسیر برای اقدام برای مواردی مانند من هموار میشه اما من نمیدونم مگر قانون یکی نیست چرا هر موسسه ای پاسخ متفاوتی به یک موضوع مشخص میده؟ با وجود این پاسخ های متنوع، چگونه میشه اعتماد کرد حتی به اون موسساتی که معیارشون تاریخ صدور گواهی هست؟ به هر حال برخی موسسات در اینجا یا اطلاعات بروز شده ای ندارن و یا کم کاری میکنن. نگرانی از این جهت هست که همون هایی که میگن میشه به دلیل تاریخ صدور گواهی موقت،وقت و هزینه برای اونا صرف بشه و بعد مشخص بشه که اشتباه کردن.
لطفا اگر افرادی پس از این آیین نامه جدید، تجارب مشابهی دارن به من اطلاع بدن که مطمئن بشم نهایتا قابل اقدام هست یا خیر.
از همکاری شما پیشاپیش متشکرم