برای هر دو دوستمون
من مستر دومی بودم و اومدم کانادا. رشته دوم و اولم اسم شیمی رو هر دو روشون دارن ولی توی استادی پلن توضیح دادم که این دو تا رشته زمین تا اسمون با هم فرق دارن (و دارن هم). و ویزا هم گرفتم بدون هیچ مشکلی و الانم درسم تموم شد. دلیلی که بین هموطنانمون دیدم که برای مستر مجدد اقدام نمیکنن 3 چیز هست عمدتا:
1. اینکه ایرانیا و کلا آدمهایی که توی جامعه آبروداری زندگی میکنن خیلی دکترا گرفتن براشون مهمه چون بلاخره میتونن پز بدن و افه بیان یا میگن آره برمیگردیم ایران پز میدیم که ما دکترییییییییییییییییییییی ییم. در نتیجه دوست دارن دکتر بشن.
2. ترس. میترسن، وای نکنه آفیسر منو ریجکت کنه.
تو داری دست از آرزوت برمیداری و حاضری به جای دو سال 6 سال توی یه شهر زندگی کنی و توی یه دانشگاهی درس بخونی و همش هم با نفرت درس بخونی (چیزی که بین تمام ایرانیای دور و برم دیدم بدون استثنا، از روز اول که میان از همه کس و همه چیز نفرت دارن) ولی جرات نمیکنی برای مستر مجدد اقدام کنی و یه نامه به سفارت بنویسی که آره من میخوام مستر بخونم به این دلایل. خب طبیعیه که ویزا هم نمیگیری.
3. تلقین بقیه. میتونم بگم که متخصص قهار حرفهای به درد نخور و ناحسابی هستیم (همه ملل این رو دارن کم و بیش) یعنی مثلا یه ایرانی رفته برای مستر مجدد ریجکت شده سر اینکه ده ملیارد تومن حسابش بوده و افیسر شک کرده که چرا موجودی این ادم زیاده؟ بعد اومده میگه مستر مجدد بده شمام نرین اپلای نکنین.
این فکرای منفی رو از خودتون دور کنین. شجاع باشین.
مستر دوم فاجعه نیست
این حرفا و ترسها رو به دلتون راه ندین.
شما یه هدف دارین، میخواین بهش برسین. میرسین. فقط منطقی تلاش کنین و نامه ای که مینویسین از نظر منطقی درست به نظر برسه و با عقل جور در بیاد.
خیلیا (اونایی که اون سه مورد رو به خودشون راه ندادن) با مستر مجدد اومدن اینجا.
علاقه مندی ها (Bookmarks)