سلام بچه ها من همین هفته که گذشت مصاحبه داشتم و یه تجربه درمورد کپی داخل سفارت بدم چون تجربه ی خیلی بدی داشتم.
اول اینکه آفیسر ازمن خواست توی فرم پذیرش قسمت آدرس دانشگاه و خوابگاه رو هم پر کنم با اینکه هنوز پذیرش دانشگاه نداشتم و فقط تاییدیه یونی اسیست رو داشتم
بعد توی دسته ی اول مدارک از من کپی گواهی کارمو خواست نه اصلشو
کپی ها همه باید روی کاغذ A4 باشه و یه رو
مصاحبه ام خوب بود چون پذیرش انگلیسی داشتم ولی قبل از من که پذیرش آلمانی داشتن به هر۳ شون گفت باید سطحتون رو تا موقع ویزا ببرین بالا
گواهی تمکن با ۵۰ تومن بردم و سوالی که از من پرسید با قبلی هام که ۱۴۰ یا۱۶۰ برده بودند یکی بود فقط دوتا برگه داد امضا کنم که این پول باید پیشم باشه و بلوکه میکنه حسابمو و به اونام برگه میداد امضا کنن که فکر کنم همین تمکن بوده
کلا من مشکلی با آفیسر نداشتم ولی مسئول کپی خیلی کلاشه
بابت کپی داخل سفارت بابت ۱۹ برگه کپی مجبور شدم ۴۲ هزار تومن بدم نمیدونم با چه قائده ای ولی اعتراضی نکردم بهش
پول نقد اینقدر پیشم نبود خواستم کارت بکشم ولی داد زد که کارتخوان ندارم بعد بعد یه مقدار رفتار توهین آمیز چون فقط پاسپورت پیشم بود نه کارت ملی یا شناسنامه مجبور شدم یه کپی از پاسپورتمو پیشش بذارم
بعد از مصاحبه ازش پرسیدم الان برم ATM بیرون بگیرم بدم نگهبان یا یه نفر که میاد تو درست میشه که مثل روانی ها شروع کرد به دستور دادن، بهش پاسپورتمو دادم که مطمئن بشه بهش میرسه پول و پاسپورتمو بگیرم، بعد شروع کرد مثل پلیس ها که دزد گرفتن دنبالم راه افتاد که خانم کتت رو اینجا ندار از اینجا برو، درو باز کن برو موبایلتو بردار از این راه برو بعد گفت اونطرفه خیابون بانکه برو از اونجا پول بگیر بیار، بعد زمانی که خواستم پولو بهش بدم فقط پاسپورتمو خواست بده اعتراض کردم چرا، گفت کپیتو میدم به آفیسر ویزاتو حالا نشونت میدم واست درستش کنن، دیگه رفتم نگهبان آوردم با یه بحث اونجا که من بابت یک برگه ۳هزار تومن شاید هم بیشتر به این پرداخت کردم ولی از دادن برگه امتناع میکنه بالاخره برگه رو نصفه ازش گرفتم به علاوه ی پاسپورت ولی خیلی مسخره هست که نه تنها چند برابر پول دادم بابت کپی بلکه زننده ترین رفتارو توی کل عمرم دیدم و یه بحث هم جلوی در داشتم که شاید به خاطرش درخواست ویزام با مشکل مواجه بشه‌.
فکر میکنم میخواست برگه مو نگه داره تا بعد شروع کنه به کلاشی و تا زمان ویزام هی به بهونه ی پول ازم هر نوبت پول بگیره.
توی سایت نتونستم قسمت انتقاد و اعتراضات رو پیدا کنم به نظرتون جایی میتونم از این فرد شکایت کنم؟