نقل قول نوشته اصلی توسط Faezeh86 نمایش پست ها
سلام
ادمین محترم ممکنه منو راهنمایی بفرمایید!؟ بخدا انقدر این شرکتهای مهاجرتی هر کی یه چیزی بهم گفته گیج شدم...
من ۳۳ سالمه، یکماه دیگه متاهل میشم، همسرم دانشجوی دکتری معماری هست اینجا، خودم شهریور ۹۸ ارشد معماری گرفتم با معدل ۱۸.۵ از دانشگاه غیر انتفاعی رجا قزوین
شهریور ۹۰ هم کارشناسیمو از آزاد قزوین گرفتم با معدل ۱۵.۱۶
الان میخوام اگر بشه واسه یکی از دانشگاه‌های کانادا اقدام کنم، دنبال فاند نیستم، چون میدونم شانسی ندارم، کلا دوتا مقاله کنفرانسی دارم.
آیلتس امتحان اصلی ندادم ولی آخرین ماک که دادم ۶ بود اورالم.
حالا سوالات من اینه، البته اونهایی که مربوط به ویزاست رو چون نمیدونستم اینجا میشه مطح کرد یا نه پرسیدم؛
۱- آیا میتونم از رشته‌ی معماری برم تو رشته‌های مدیریتی ادامه تحصیل بدم؟
۲- دکتری اقدام کنم یا ارشد؟ تو کدوم ممکنه بهتر پذیرش و ویزا بدن؟
۳- آیا بدون مدرک آیلتس میتونم واسه پاییز ۲۰۲۰ پذیرش کاندیشنال بگیرم و بعدش تا قبل از وقت سفارت نمره‌ی آیلتسمو بگیرم؟
۴-یک دفتر اعزام دانشجو بهم گفت چون داری ازدواج میکنی و سریع میخوای اقدام کنی ممکنه فکر کنن ازدواجت صوریه؟ آیا این حرف درسته؟
۵-من ۳ ساله در شرکت مادرم کار میکنم آیا میشه با یک قرارداد محضری با شرکت به سفارت اثبات کنم که هزینه‌ی دانشگاه من رو شرکت پرداخت میکنه در ازای اینکه بعد از اتمام تحصیل برگردم و براشون کار کنم؟ برای اثبات تای و تمکن مالی بیشتر؟
۶-دوست صمیمیم تورنتو هست و یک خونه ۵ خوابه داره و اگه بتونم از دانشگاه‌های تورنتو پذیرش بگیرم و برم قراره تو خونه‌ی اون بمونم، میشه اینو به سفارت گفت؟ چون باز یکی از دفاتر اعزام دانشجو به من گفت اصلا اینو نگو که فکر میکنن میری دیگه برنمیگردی!

پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم������������
1- بله برای MBA اپلای کنید
2- هر دو میتونید . پذیرش دوره مستر راحتتره، ولی شانس ویزا گرفتن برای دوره دکترا بیشتره
3-بله بدون آیلتس هم میشه . در ضمن با داشتن پذیرش کاندیشنال همراه دوره زبان نیازی به ارائه مدرک آیلتس به سفارت نیست
4- ربطشو نمیفهمم ...ویزای دانشجویی با ویزای اسپانسرشیپ متفاوته ربطی به هم ندارن
5-امکان اینکه کسی غیر از خود دانشجو یا خانواده اش قیم مالی باشند هست ولی اینکه یک شخصی حقوقی ضامن شود رو نمیدونم . بهرحال گواهی سابقه کار بگیرید و در استادی پلن هم بهش اشاره کنید
6- نیازی به گفتن نداره . البته در منزل دوست یا فامیل بودن هم دلیل برنگشتن نمیتونه باشه