نقل قول نوشته اصلی توسط Keiv4n نمایش پست ها

1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی : مهندسی برق (مخابرات)، دانشگاه گیلان،
معدل نهایی :16.33

2- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارت‌ها : تافل 91 (ریدینگ: 24، لیسنینگ: 22، اسپیکینگ: 21، رایتینگ: 24)

3- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها :هنوز امتحان ندادم ولی فبریه امتحان میدم و فکر میکنم توی کوانت نمره خوبی بگیرم.

4- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر : ندارم متاسفانه!

5- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی : ندارم!

6- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای : کارشناسی ارشد، مهندسی برق (مخابرات)

7- دانشگاه های مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت : بیلکنت، کوچ و سابانچی

8- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بین‌المللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه) : 3 ترم TA مدارهای الکتریکی 1 بودم، رنک اول گرایش مهندسی مخابرات و جزء 15 درصد اول ورودی کل برق (کل گرایش‌ها) بودم، رتبه کنکور ارشد هم 3 درصد اول شد ولی خب انتخاب رشته نکردم. حالا نمیدونم تاثیر داره یا نه.

9- میزان فاند مورد انتظار (Full Fund/Partial Fund/Self-Funded) : فول فاند

دوستان ممنون میشم در مورد شانس من تخمین بزنید، با این رزومه میشه به ترکیه بورسلاری که مربوط به دانشگاه های دولتی هم هست امید داشت؟ مثلاً میدل ایست یا بغازیچی.
مورد بعدی اینه که من الان به یکی از اساتید کوچ و یکی از اساتید سابانچی ایمیل زدم ولی جواب نگرفتم، به نظرتون شانسم خیلی کمه اگه بدون استاد اپلای کنم؟

وضعیت خوبی دارین. فرم رنک اولیتون هم وقت اپلای بفرستین براشون. جی آر ای برای شما همون کوانت مهم هست. اگر هم در نهایت جواب نگرفتین از استاد، توی فرم اپلای به ترتیب اولویت اون استادایی رو که میخواین باهاشون کار کنین رو بنویسین و حتما این اساتید به رزومتون نگاه میکنن و مدارکتون رو بررسی میکنن.