نقل قول نوشته اصلی توسط Ilaria نمایش پست ها
ممنون از پاسختون. ولی منظور من این بود که وقتی هنوز در ایران هستیم و ویزای جستجوی کارمون اماده نشده، در المان کار پیدا کنیم (البته کاری که حقوقش کمتر از بلوکارت باشه)
نظر شخصی من اینه که در این صورت، حتما پیگیری کنین، قرارداد رو به علاوه ی سایر مدارکی که برای ویزای کار لازمه ارسال کنین براشون و بگین که قصد دارین درخواستتون رو به ویزای کاری تغییر بدین. حتما این مواردی که گفتم رو به صورت یه نامه بنویسید و امضا کنین و توی ایمیلتون پیوست کنین، نه اینکه فقط توی متن ایمیلتون باشه.
این طوری بهتون بگم که فکر کنین اونی که ایمیل رو می خونه صرفا یه کارمند ساده است و بررسی کننده ی پرونده ی شما نیست. اون تمام مدارکی که شما پیوست کردین رو دانلود می کنه و می بره میده به مسئول مربوط به کار شما.
بنابراین، همه چیز رو خیلی شفاف و کوتاه و رسا توی یه نامه بنویسید و جزو اتچ ها بذارید. توی متن هم اگر تکرارش باشه، مشکلی نداره. فقط اینکه این جوری نباشه که یه سری فایل قرارداد و اینا بدون توضیح اضافه بشه. کارمندا معمولا اونقدری وقت ندارن که بخوان بفهمن منظور شما چی بوده از ارسال این ایمیل و این حرفا.
توی نامه تون بنویسین من فلانی، با تاریخ تولد فلان و شماره پاسپورت فلان، در تاریخ فلان، درخواست ویزای جویای کار کرده ام و فلان تاریخ مصاحبه ام بوده و الان هنوز ویزای جویای کار من آماده نشده. اما توی این مدت، من همچنان دنبال کار گشته ام و الان موفق شده ام کار پیدا کنم در آلمان. الان درخواست دارم که ویزام رو به عنوان ویزای کار بررسی کنید و نه جویای کار.
اگر همه چی رو شفاف توضیح بدین و شانس بیارین و کارمنده آدم خوبی باشه، خودش کاراتونو راست و ریس می کنه.
به نظر من، شانستونو امتحان کنین.