نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad_gh

با سلام به دوستان..... ;D
راجع به سوال اصلی اين موضوع.... هر سه موردی که شما عنوان کرديد ميتونه جاهایه مختلف بحث بشه.... به عنوان مثال مهندسين مواد لايه های نازک رو میسازن.... (و فيزيکيها). فيزيکيها و بعضی از دوستان موادی بررسی خواص اين لايه ها رو بر عهده دارن... مهندسين الکترونيک و مکانيک برای کاربردی کردن اينجور مواد تربيت می شن.... پس واقعا بايد بدونيد که تو کدوم بخش بيشتر تمايل به کار کردن داريد.....
من خودم رو هرسه اين دسته مواد کار کردم و تجربه دارم.... اگه شما دقيقتر بيان کنيد که به چه کارهايی تو اين زمينه علاقه داريد من شايد بتونم بيشتر کمکتون کنم.... من فکر ميکنم که يک شيميست بيشتر در مورد ساخت و بررسی رفتارهای شيميايی و کاتاليستی و .... اين مواد متمرکز بشه .... ولی اين بدين معنی نيست که شما در انتخاب نوع کار آينده تون محدود بشيد...... در ضمن قبلا تو اين زمينه ها کاری انجام دادين؟؟ تجربه ای دارين؟ رزومه تون چطوره؟

با تشکر ;D
احمد
سلام
ايني كه شما مي فرمايين درست هست مثلا بچه هاي فيزيك يا برق بيشتر لايه نشاني نازك رو براي توليد نانو سنسورها استفاده ميكنند. يا بچه هاي شيمي بيشتر كاتاليست ها و پليمر هاي جديد نانو رو كار ميكنند. روشهاي سل-ژل و يا combustion در توليد بچ نانو پودر سراميك و شيشه و يا استخراج فاز جامد در محلولهاي كم غلظت با بستر پايه اي بچ نانو بيشتر در سنتز و بررسي خواص مواد جديد مطرح ميشن. وليكن در جستجوهايي كه كردم به اين نتيجه رسيدم كه كلا اينگونه زمينه هاي تحقيقي share هستند باهمديگه.