نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 573

موضوع: اگر زمان برگردد عقب... چه کارهایی را انجام می دهید؟ و از چه کاهایی دوری می کنید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Senior Member maryamf آواتار ها

پیش فرض پاسخ : اگر زمان برگردد عقب... چه کارهایی را انجام می دهید؟ و از چه کاهایی دوری می کنی

به هر حال هر مسیری سختیهای خودش رو داره که باعث میشه اگر آدم فکر کنه به عقب برگرده کار دیگه ای میکنه...ولی ما خیلی هم در سرنوشت خودمون دخالتی نداشتیم..
    کنکور سرنوشت ما رو رقم زده..

شاید من کمتر ریسک میکردم و رشته ساده تری رو که بهش تسلط داشتم انتخاب میکردم یا میرفتم یک گروه کوچک، و با یک استاد جوان غیر مطرح دکتری میگرفتم ولی عوضش هر روز از فردای خودم نمیترسیدم که وی مقاله ندادم، وی فلان چیزو نمیفهمم، نمیدونم
    ولی خوب با اون حوادثی که اون زمان برام رخ داده بود آیا بهتر از این میتونستم تصمیم گیری کنم؟ یا تو ۱۸ سالگی فقط موقع انتخاب رشته احساساتی عمل نمیکردم و ارزش رشته و دانشگاه رو قربانی علاقه نمیکردم... به نظر من هر رشته ای میخونین تهران بخونین یا یه شهری که بیشتر از دو سه تا استاد تو زمینه های مختلف مرتبط به رشته تون داشته باشه که بالاخره یکیش خوب در بیاد که اگر یک درسی رو میخواستین خوب بفهمین، کلی استاد اون درس باشه که بتونید مستمع آزاد بشینید سر کلاسش..
    به نظرم این کتاب هم مفید باشه در این زمینه، ضمن اینکه به درد کسانی که الان دکتری میخونند هم میخوره...

How to Survive Your PhD: The Insider's Guide to Avoiding Mistakes, Choosing the Right Program, Working with Professors, and Just How a Person Actually Writes a 200-Page Paper
    http://www.amazon.com/How-Survive-Yo...mm_pap_title_0
    ویرایش توسط maryamf : January 29th, 2011 در ساعت 01:30 AM