نقل قول نوشته اصلی توسط shahin_apply نمایش پست ها
سلام
من برای معافیت کفالت دارم اقدام میکنم
میخواستم بدونم بعد از گرفتن اون برگه از پلیس +10 که شامل عکس و مشخصات هست ، در مدت 14 روز، کاری هست که ادم جلو جلو انجامش بده ؟ کلا بعد از 14 روز که به نظام وظیفه مراجعه کنیم روند کار چجوریه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم : توی اون برگه پلیس +10 در قسمت تحصیلات آخرین مدرک تحصیلی ملاکه ؟ چون من الان دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هستم ولی در اون قسمت زده فارغ التحصیل کاردانی ! این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ البته اشتغال به تحصیل الان رو هم تحویل پلیس +10 دادم .
و آخرین سوال : اون مرحله گرفتن استعلام از ثبت احوال به چه صورته ؟ کی باید انجام شه ؟ حتما خود فرد صاحب شناسنامه برای گرفتن استعلام باید حضور داشته باشه ؟

با تشکر
مدرک تحصیلی برای پولی هست که قراره تقدیم نظام وظیفه کنید 76 واحد به بالا پاس کنید 240 هزار تومن . کمتر پاس کنید 175 هزار تومن. اصلا به این ماجرا فکر نکنید. اونجا همه چیز دستتون میاد. 4-5 بار شماره میگیرید 1 ساعت میشینید میفرستنتون اینور اونور همه چیز تموم میشه. :دی
استعلام شناسنامه هم خیر لازم نیست صاحب شناسنامه باشه. ثبت احوال شیراز اصل شناسنامه هم نخواست ولی تبریز اصل شناسنامه ها رو خواست. خلاصه که اصل شناسنامه ها همراهتون باشه. توی اون 14 روز برید دنبال کارهای پزشکی. بنا به بیماری پدرتون از بیمارستان های نظامی گواهی بگیرید که اگه بخت باهاتون یار بود کارتون مثل من به شورای پزشکی دوم نکشه. ثبت احوال روالش بعد از جواب بیمارستانه ولی قبل از اومدن جواب بیمارستان هم میتوند برید دنبالش. به گروهبان رجبی یا همکاراشون بگید که عجله دارید برگه های ثبت احوال رو میدن بهتون. فقط بگید که خودتون میرید دنبال کارهاش. چون اگه نظام وظیفه بخواد استعلام بگیره شورا باید معافتون کرده باشه ولی خودتون بخواید برید دنبالش معاف هم نشده باشید میشه.