دیکسیونر: یه لاروس دارم و سعی کردم علاوه بر بابیلون هر روز چند صفحه ازش رو بخونم چون مجبورم خودم رو در کلمات غرق کنم و اصلا قصدم حفظ کردنشون نیست و به اعتقاد من کلمات به مرور تکرار میشه و خود به خود
ریشه کلمات جای میگیره طوری برنامه ریزی کردم که در عرض 3 ماه یا کمتر دیکسیونر یه بار خونده شه و حداقل بعد اون با نگاه کردن به کلمات میفهممشون و با مرور دوبارشون تو درک مطلب به سطح c1 که درک کامل فرانسه آکادمیک باشه میشه رسید و به اعتقاد من اکوت چیزی جز تحلیل سریع مغز نیست و راهش فقط گوش دادن زیاد نیست بلکه خواندن متون مختلف هست و لغت و اینکه میگن از دور نگاه کنیم به متن و ... همش شوخی ای بیش نیست
هیچوقت انسانها بدون اشتباه نیستن این قسمتی مهم از روش درس خوندن من بود کاملا انتقاد پذیرم اصلا سطح فرانسم بالا نیست بلکه خیلی هم پایینه و مهمتر از همه ایمکه زبان شناس هم نیستم! اذعایی ندارم با کمک دوستان ایشالا تجربه هاشون و روشهاشونو میشنوم و حیلی امید به بهبود روش و منابع مفید تر دارم.مرسی
سال نو مبارک احسان
میخواستم درباره این دیکسیونرت بیشتر بدونم که آیا فرانسه به فرانسه هستش ؟ چون منهم میخوام به جمع شما بپیوندم توی برنامتون روزی چند ساعت بصورت مستقیم وقت میزارین؟
زندگی شما وقتی شیرین میشود که پندارتان،کردارتان و گفتارتان نیک باشد . در برابرمشکلات یک فکر را باید از ذهن بیرون کنید و آن این است که هیچ راه حلی وجود ندارد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)