نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 73

موضوع: PhD هنر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : PhD هنر

نقل قول نوشته اصلی توسط Eli_Kiani نمایش پست ها
    هنر روزانه رو بعد از علم و صنعت شبانه انتخاب می کنید؟!! می دونستید طراحی صنعتی الزهرا از دانشگاه های دیگه قوی تره؟ یا اقلاً چیزی از دانشگاه تهران کم نداره. جای علم و صنعت روزانه کجاست؟!! من نمی دونستم امیر کبیر هم این رشته رو ارائه میده. بیشتر دقت کنید اون رشته ای که انتظار دارید باشه. علم و صنعت از قدیم یک سال در میون این رشته رو می ذاشته ولی برای امیر کبیر فکر می کنم خیلی جدید باشه که به نظر ریسکش بالاست.

دوست عزیز، ما توی این انجمن قصد داریم به اونهایی که قصد ادامه ی تحصیل در خارج از کشور رو دارن کمک کنیم!
    عرض کردم برای پذیرش دکترا گرفتن این سوال رو پرسیدم. من دانشگاه هنر رو به همه شون ترجیح می دم ولی اونور اسمی ازش نیست. الزهرا هم برای رفتن اعتبار نداره. علم و صنعت امسال برای روزانه فقط آقایون رو پذیرش می کنه و 2 نفر خانم برای شبانه می گیره. فرق شبانه و روزانه فقط پولیه که باید بدی وگرنه کلاس ها که یکیه و تو مدرک هم قید نمی شه روزانه یا شبانه بودی. امیرکبیر سه ساله پذیرش ارشد طراحی صنعتی داره. یه سری از سیلابس های درسی رو تغییر داده و مدرک مهندسی می ده! کلاس ها هم تو دانشکده فنی برگزار می شه. قصد من از ارشد خوندن رفتنه وگرنه با همون لیسانس دارم کار می کنم و می دونم ارشد طراحی صنعتی خبری توش نیست. می خوام ببینم اونور اوضاع چطوره؟ برای رشته های هنری هم همین رنکینگی که تو همین سایت هم بود صدق می کنه؟
    ویرایش توسط znoori : May 28th, 2011 در ساعت 12:22 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)