نوشته اصلی توسط
amirtabnak
سلام
من از طرف یکی از اشنایان مطالب زیر رو مینویسم ، متاسفانه به علت مشغله کاری خودشون فرصت ندارند. از همکاری شما متشکرم.
یک خانم/ کارشناس تغذیه از دانشگاه شهید بهشتی ، با 28 سال سن و عضو سازمان نظام پزشکی هستند
یک سال سابقه خدمت دارند و درحال حاضر به عنوان کارشناس تغذیه در یک کلینیک خصوصی معروف بصورت تمام وقت کار میکنند .
ایشون تصمیم دارند که در کنکور کارشناسی ارشد شرکت کنند و در همین رشته ارتقا پیدا کنند.
ولی من با مطالعه این فروم پیشنهاد دادم که در خارج ازکشور بورسیه بشوند و از مشکلات و مسائل کنکور و تحصیل درایران پرهیز کنند . و برای همین مسئله پیگیری میکنم.
حال سئوالی داشتم
1- برای دکتری از امریکا یا کانادا میتونند اقدام کنند ؟
2- من از چه طریقی میتوانم به لیست دانشگاههایی که این رشته رو در اختیار دارند دسترسی پیدا کنم.؟
چون تا حدی که من اطلاعات کسب کردم کشورهای عضو اتحادیه اروپا فقط از اعضای این اتحادیه دانشجوی بورسیه قبول میکنند . نظر شما چیست ؟ ایا پذیرش با پرداخت حق ثبت نام در دانشگاههای اروپایی ، ممکن هست ؟
3-ایا بعد از اتمام تحصیلات امکان استخدام به عنوان استاد در همان دانشگاه میسر هست ؟
4-ایا در تمامی کشورها امکان دعوت از اعضای خانواده میسر هست یا خیر؟
به عنوان مثال مادر ایشون میتونند به کشور محل تحصیل دخترشون مسافرت کنند و مدتی اقامت داشته باشند ؟ ایا تمامی کشورها این مسئله رو قبول میکنند ؟
سپاس
علاقه مندی ها (Bookmarks)