یو پی ام 10 دقیقه با کوالا فاصله داره و سردانگه ولی با این وجود سردانگ با کوالا خیلی متفاوته و قابل مقایسه نیست چه برسه به جوهور من خودم از یو تی ام هم پذیرش داشتم ولی اومدم یو پی ام و حالا کلا از مالزی می خوام برم!!کلا دانشگاه های مالزی با هم فرقی ندارن اگه واقعا می خوای بیای مالزی و چند سال بمونی بهتره نزدیک کوالا باشی چون خیلی سخته جایی مثل جوهور زندگی کردن البته به نظر من!اگه کوالا مثل تهران باشه جوهور مثل یاسوجه مثلا)صد در صد پیشنهاد یو پی ام هست اگه جایی غیر از مالزی نمیتونی بری!!وگرنه نه یو پی ام نه یو تی ام هیچ کدوم چنگی به دل نمی زنن!!

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar610 نمایش پست ها
سلام
من برای پذیرش دکترادر utm اقدام کردم ولی هر کی میرسه بهم میگه باید upm اقدام میکردی. میگن زندگی در جوهور سخته و با kl قابل مقایسه نیست. اگه قرار باشه kl را با تهران مقایسه کنیم کسی میتونه بگه جوهور مثله کدوم شهره ایران میمونه؟ جوری که دیگران میگن من احساس کردم جوهور مثل یه شهرستان کوچیک فاقد امکاناته. و اینکه دانشگاه 21 km با شهر فاصله داره درسته؟ دانشجو ها مگه تو شهر خونه نمیگیرن؟ این مجتمع ها جریانش چیه که با فواصل مختلفه؟ اینا تو شهر نیستن؟ کسی که تو این مجتمع ها ساکن شه برای رفتن به شهر مشکلی نداره؟ ضمنا اجاره که نوشته شده مال یه واحد کامله؟ به صورت یه اتاق هم از یه واحد اجاره میدن؟ کرایش چقدر میشه واسه یه جای خوب و امن؟ من اونجا آشنایی ندارم خودم تنهام نگرانم که زندگی در جوهور راو برای 4 سال نتونم تحمل کنم. خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه؛ utm یا upm ؟ ضمنا بدون ماشین میشه اونجا راحت رفت و آمد کرد؟