نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 842

موضوع: آرشیو شده : شرایط مهاجرت به استرالیا ( تا سال 2012 )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا

نقل قول نوشته اصلی توسط MarjanMBA نمایش پست ها
    سلام میشه منو راهنمائی کنید؟ 1. واقعا پرونده مهاجرت دائم برای Independent Worker فقط 18 ماه طول میکشه؟ 2.هزینه درخواست 2960 دلار استرالیلاست ؟3. برای درخواست چه مدارکی باید ارسال بشه؟ ایلتس هم باید باشه؟ رشته لیسانس من در لیست SOL هست و همه مدارک رو دارم و ایلتسم الان اماده نیست...میشه اقدام کرد...4. درخواست ها باید به سفارت استرالیا در تهران پست یا تحویل داده شوند....من برای مهاجرت دائم کانادا اقدام کردم و به علت طولانی تر شدن رسیدگی تصمیم به درخواست مهاجرت استرالیا گرفتم....فکر میکنید تا قبل از جولای 2012 و تغییر قوانین میتونم اپلای کنم....ممنون میشم در خصوص مدارک درخواستی سری اول راهنمائیم کنید.
    سلام

پاسخ تمام سوالات شما و خیلی سوالات دیگه در پستهای صفحات 7 به بعد هست ولی برای اینکه در جریان کلیت ماجرا قرار بگیرین:
    1- زمان رسیدگی به پرونده اقامت دایم بستگی به رشته و شرایط متقاضی داره ولی برای رشته شما ( مهندسی مواد) احتمال زیاد از 1.5 تا 2.5 سال طول میکشه.
    2- این هزینه 2960 دلار استاندارد هست ولی بسته به سطح زبان همسر متقاضی ممکنه که زیاد بشه. اگر مجرد هستید که همینه.
    3- شما باید اول عضو انجمن مهندسین استرالیا بشین که خودش داستانی داره! تا ارزیابی مدرک لیسانس و رشته شما مشخص بشه و معلوم شه که چقدر امتیاز تحصیل رو به شما میدن. ( بسته به دانشگاه و قدرت CDRو معدلتون ممکنه که اصلا لیسانس ارزیابی نشین و امتیاز کامل رو نیارین)

4- هم برای انجمن مهندسین استرالیا و هم برای پرونده مهاجرت آیلتس لازم دارین. برای اولی 6 در هر یک از اسکیلها و برای دومی به احتمال زیاد 7 در تمام اونها و برای رشته شما آیلتس جنرال لازمه. برای پرونده مهاجرتیتون پس از لاج آنلاین ( لازم نیست مدارک پست بشن) 28 روز وقت دارین تا آیلتس رو اضافه کنید و سنگینتره که از همون اول بفرستید!

5- اگر در انجمن مهندسین استرالیا ارزیابی نشده اید و آیلتس هم ندارید بعیده که به قبل از جولای 2012 برسین. چون فقط ارزیابی انجمن مهندسین استرالیا 3-4 ماه طول میکشه( تازه اگر همه چیز درست باشه)

مراحل مهاجرت استرالیا در مقایسه با کانادا به قول شما خیلی کانفیوزینگ هست و داستان زیاد داره! ولی حساب کتابش از کانادا بیشتر هست و معمولا همه بچه هایی که مدارکشون درست هست و مشکل مدیکال، سو پیشینه و مدارک جعلی!( برای سابقه کار و ...) ندارن ویزا ی اقامت دایمشون رو در مدت زمان گفته شده ( یا کمی زودتر یا دیرتر) میگیرن.
    ویرایش توسط icarus : January 28th, 2012 در ساعت 04:54 PM
    کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011فاینالایز مدیکال 15 فوریه2012ویزا: 13مارس2012در حال لذت بردن از ملبورن

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)