سلام
خیلی خوشحال شدم دیدم یکی از بچه ها موضوعی راجع به تفاوت زبان ها برنامه نویسی پرسیده. نمیدونستم که میشه راجع به دروس رشته ها هم تاپیکی باز کرد. من متاسفانه از اهمیت زبان های برنامه نویسی خصوصا اهمیتش توی رزومه و اپلای و اهمیتش از نظز اساتید خبر نداشتم و الان که تازه فازغ التحصیل شدم شروع کردم به یادگیری زبان C. توی تمام رزومه ها دیدم که Programming Skills وجود داره و خیلی مهمه که حداقل روی یک زبان تسلط نسبی داشته باشیم.
خیلی کتاب فروشیها رو گشتم ولی تنها کتابی رو که دیدم میشه برای خودخوانی از صفر شروع کرد، کتاب برنامه نویسی آقای جعفرنژاد قمی بود. الان دارم فصل یک و دو کتاب رو میخونم که راجع به عملگر ها، داده ها، ورودی و خروجی، خواندن کاراکتر و ....
میخواستم از بچه ها خواهش کنم باین چند تا سوال رو جواب بدن و من و همه بچه هایی که میخوان این زبان ها رو یاد بگیرن راهنمایی کنید:
1- آیا اصلا میشه با خودخوانی یکی از این زبان ها رو یاد گرفت؟
2- بهترین روش خوندن چیه؟ حل کردن مثال و پیش رفتن از روی کتاب؟ یا روش هایی که شما میدونید ...؟
3- چه قد زمان میبره که فرد با این زبان آشنا بشه و بتونه کدهای سادرو شروع کنه به نوشتن؟ مثل نوشتن کدها برای حل معادلات ؟
4- منابع صوتی و تصویری برای یادگیری این زبان وجود داره (برای خریدن، دانلود، جزوه ها آموزشی) ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)