نقل قول نوشته اصلی توسط mehrad1860 نمایش پست ها
من از بچه های دکترا شنیدم کار پیدا کردن خیلی سخته و لیسانس ها و فوق ها راحت تر کار پیدا کردن.
دوست عزیز حرف شما درست ولی آیا میتونی هزینه دوره مستر که فکر میکنم 30-40 هزار تاست را بدی پس برو .ولی اگر نمیتونی مثل من و باید هزینه در حد 4-5 هزارتا در سال را بدی پس برای دکترا اپلای کن. من در کنار دکترا میخواهم کار هم انجام بدهم همانطور که در کنار دوره مسترم کار میکردم در زمینه کامپیوتر. در نهایت در رزومم میزنم کار نیمه وقت داشتم که در این صورت بعد از اتمام دکترا زمانی خواستم دنبال کار غیر دانشگاهی بروم سابقه هم داشته باشم.
در رشته من یعنی کامپیوتر ، نمونه کار حرف اول را میزنه یعنی در Interview ابتدا نمونه کار را نگاه میکنه بعد میره سمت سابقه کار. این شرایط که حداقل در مالزی همینطور بود.
در هر صورت مشکل من و شما و بعضی از بچه های این فروم این هست که هم میخواهیم درس بخونیم و هم از ایران برویم ی جای دیگه بمونیم. یعنی در یک زمان هم چشمان به درس هست و هم مهاجرت. اگر درسه را نخونیم 1 مشکل را داریم وا گر بخوانیم ی مشکل دیگه.

این هم شده دوره خوش جوانی امثال من و بچه های این فرووم .. تحصیل >> مهاجرت>> دلار دولتی>> دلار آزاد>> آیلتس >> GRE>> پذیرش>> اسکولارشیپ >>>>> فقط خدا را هزار مرتبه شکر که اعتیاد فعلا نیست در این میان.

خدا بداد نسل بعدی ما برسه!!!!!!