نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
لادن جان متاسفانه ایکس شما منطبق بر همون نامه ای است که فرستاده اند اما چند نکته به نظرم مهم و مثبت :
1- شما از نظر امتیاز مشکلی نداشتید در ورشو و شاید هم انکارا اصل بر این است که اگر قرار باشد کسی را به دلیل امتیاز ویا عدم شرح تطابق رد کنند به دلیل امتیاز در الویت است
2- همانطور که قبلا هم صحبت کردیم و اینجا هم تائید کرده وظائف شما توسط سیدنی منطبق بر کد تشخیص داده شده بوده و در ویزا آفیس برخلاف اونها اینو رو قبول نکردند و از اونجائی که شما وظائفی رو که در فرم شماره 3 ذکر کردید و مورد قبول واقع شده، در نامه شرح وظائف نوشتید این تناقض وجود داره که چرا اگر ایرادی بوده از اول به شما نگفتند و شما رو دو سال معطل کردند. درهر صورت در پرونده ای که تشکیل میدید به نظرم اینو رو در نظر بگیرید و حتی میتونید در ابتدا به صورت درخواست بدون شکایت و محترمانه از ویرا آفیس بخواهید که من جواب ایکیس رو گرفتم و این موضوع وجود داره (شرح تناقض) و با توجه به اینکه دو سال معطل شدم و اگر میدونستم تحت قوانین جدید و یا هر چیزی اقدامی میکردم وزندگیم تحت تاثر قرار گرفته ، بهشون نهایتا بدون هیچگونه شکوه ای بنویسد"" در صورت امکان منو راهنمائی کنید که چه کار میتونم انجام بدم""
به امید موفقیت شما و سایر دوستان

سلام آرمین عزیز. بله همینطوره که میگی هر چند حتی به خودشون زحمت ندادن که جلوی هر مورد بنویسن چند امتیاز میگیری! من با همکاری دوستان نامه ای مودبانه با ذکر اینکه توانایی ارایه هر مدرکی رو که بخواین داریم و اگر متن نامه درست نوشته نشده دلیل بر این نیست ما اینکاره نبودیم و...... بصورت دی اچ ال و همینطور ایمیل براشون فرستادم و هنوز پاسخی نگرفتم.

هد هد جون تبریک میگم. دست راستت رو سر همه

به امید خبرهای خیلی خوب برای همه دوستان