نقل قول نوشته اصلی توسط shervin_agh67 نمایش پست ها
من از مالزی پذیرش دارم و همون طور که توی سایت وزارت علوم نوشته ماها حتما باید گواهی اشتغال به تحصیل ارائه بدیم و اگه ترم اولی هستیم می تونیم وثیقه بزاریم گروی بانک و ارز مورد نظر رو دریافت کنیم . من دیروز رفتم بانک ملی مرکزی (خ فردوسی) و گفتن که دیگه ارز دست دانشجو نمیدن و فقط نامه هست و دیگه خبری هم از وثیقه گذاشتن نیست . من کتابچه قوانین بانک مرکزی رو خوندم دقیقا گفته که با وثیقه می تونید ارز بگیرید . ولی وقتی بهش گفتم گفت قانون از اسفند پارسال عوض شده. حالا من موندم چی کنم . باید برم اونجا ثبت نام کنم و نمی دونم اگه شهریه رو واریز نکنم بهم گواهی اشتغال میدن یا نه ؟ بعدشم من موقع ثبت نامم اواسط شهریوره اگه اون موقع نامه رو بفرستم وزارت علوم واسه چند ماه دیگه نوبتم میشه که ترم اول کلا تموم شده . دوستان کسی خبر نداره باید چیکار کنیم ؟ آیا فقط بانک ملی اینجوری شده ؟
دوست گرامی با احترام، بارها خواسته شده قبل از مطرح کردن سوال در تاپیک بخش سوالات متداول رو مطالعه فرمایید. پاسخ سوالاتون اونجا هست.
تاریخ بخشنامه رو به بانک نشون می دادین که برای فروردین ماه است! که یه ماه جلوتر از اسفند هستش!!! و ازش می خواستین منبع حرفش رو ذکر کنه. به هیچ عنوان قانون عوض نشده.