• کشور مقصد: فنلاند
  • مقطع تحصیلی که برای پذیرش دارید: لیسانس
  • در صورتی که از نامه پذیرش برای دریافت نامه وزارت علوم استفاده کردید، نامه پذیرش اصل رو ارائه دادید یا پرینت؟ یکی از دوستان نامه رو مستقیما از وزارت علوم برای من گرفت
  • آیا نامه پذیرش/اشتغال به تحصیل شما توسط نمایندگی ایران یا کشور مقصد تایید شده بود؟ خیر
  • تاریخ ثبت درخواست نامه در سایت وزارت علوم:
  • تاریخ نوبتی که وزارت علوم برای دریافت نامه به شما داده: 27 مرداد
  • درخواست برای ترم اول/دوم/ تابستان : ترم اول
  • دوره نوشته شده بر روی نامه وزارت علوم: (از تاریخ ......... تا ..............) : 1 شهریور تا 30 بهمن
  • مدارکی که در موقع تحویل نامه از شما درخواست کردن: یکی از دوستان نامه رو مستقیما قبل از اون تاریخ برای من گرفت و هیچ مدرکی کنترل نشد اما کسانی که به موسسات میرن تا نامشون رو دریافت کنن بهتره مدارک ضروری مثل پذیرش،پاسپورت،ویزا و ... رو به همراه داشته باشن
  • آیا از فاند استفده میکردید؟ خیر
  • مقدار ارزی که انتظار داشتید دریافت کنید: 6000 دلار
  • مقدار ارز دریافتی: 6000 دلار (معادلش رو یورو دریافت کردم)
  • اگر مقدار ارز دریافتی کمتر از ارز موزد انتظار بود لطفا دلیل را ذکر کنید: -
  • نوع ارز: (دلار آمریکا/ یورو / پوند / ...) : یورو
  • نام بانک: رفاه
  • با کدام مدرک ارز را دریافت نمودید؟ (پذیرش / اشتغال به تحصیل) : پذیرش
  • نوع تعهد نزد بانک: (وثیقه / تعهد کتبی / تعهد رسمی) : وثیقه - تعهد کتبی
  • بانک چه مدارکی رو کنترل کرد؟ (نامه وزارت علوم / اشتغال به تحصیل یا پذیرش / وکالت نامه / کارت ملی / ویزا / صفجه اول گذرنامه / ...) : نامه وزارت علوم - اصل پذیرش - کارت ملی و شناسنامه - ویزا - پاسپورت
  • ارتباط قبلی با بانک: (مشتری بودم / آشنایی / بدون ارتباط) : بدون ارتباط (لازمه در اینجا به نکته ای اشاره کنم.من در شعبه ی مرکزی بانک ملت آشنای درجه یک داشتم اما قبول نمی کردن بدون گواهی اشتغال به تحصیل و صفحات ورود و خروج پاسپورت به من ارز رو بدن و با کمی صحبت موافقت کردن که 1000 دلار رو بدن و بعد با فرستادن گواهی اشتغال به تحصیل و ... بقیه ی ارز رو بدن.من سریع به بانک رفاه مراجعه کردم که در ابتدا مخالفت کردن برای پرداخت ارز اما پس از اینکه در مورد مشکلاتی که بر سر دانشجویان هست به صورت منطقی باهاشون صحبت کردم قبول کردن و برخورد بسیار خوبی داشتن)

• از زمان ارائه درخواست به بانک تا زمان دریافت ارز چه مقدار طول کشید؟ 1 روز
  • آیا ارز مسافرتی هم دریافت کرده بودید (اول مسافرتی گرفتم بعد دانشجویی / اول دانشجویی گرفتم بعد مسافرتی) : ارز مسافرتی رو حدود 3-4 ماه پیش گرفته بودم
  • آیا روندی که طی کردید با آنچه در قسمت سوالات متداول نوشته شده متفاوت بود؟ خیر