نوشته اصلی توسط
massoud
سلام،
البته همونطور که عرض کرده بودم، در زمان دانشجویی نیازی به تعویض گواهینامه نیست و امکان انجامش هم نیست. در نتیجه حتی با داشتن گواهینامۀ بین المللی هم میتونید در اینجا رانندگی کنید.
اما در ارتباط با ترجمه عرض کنم از قضا باتوجه به شرایطم درصدد بودم تا اقدام به تعویض گواهینامه ام و دریافت معادل فرانسوی کنم که اینجا ترجمه های ایرانی رو قبول ندارند (چیزی که من ارائه کردم) و حتماً مترجم معتمد خود فرانسویها باید باشه (فرد/افرادی که مترجم ایرانی مقیم در پاریس هست.) در نتیجه اگر هم احیاناً مایل بودید ترجمۀ گواهینامه رو بیارید حتماً به تأیید سفارت فرانسه در ایران برسونید تا اعتبار یابد.
اما بطور کلی همین ترجمه رو از سفارت ایران در پاریس هم میتونید با پرداخت مبلغ €7 ظرف 2روز کاری دریافت کنید که کاملاً هم برای مراجع فرانسوی معتبر هست. (کارمزد تأیید و ترجمۀ مدارک سفارت در اینجا و در تهران رو که مقایسه میکردم بنظرم شاید از معدود مواردی هست که سیستم کمتر کم لطفی میکنه..)
و اما این نکته رو در فرمایشات دوست عزیز :
"در ضمن گواهینامه فرانسوی مادام العمر هستند و شما زمانیکه گواهینامه ایرانی خودتان را که احتمالا ۱۰ ساله هست تعویض میکنید می توانید از گواهینامه بدون تارخ انقضاء فرانسوی تا آخر عمر استفاده کنید."
اصلاح کنم که >
گواهینامۀ صادر شده برای متقاضیانی که در فرانسه آزمونهای مربوطه رو طی کردند طبق قوانین محدودیت اعتبار ندارند اما برای گواهینامه های تعویضی یا Echange با گواهینامۀ خارجی این شرایط صادق نیست و گواهینامۀ ارائه شده، عیناً شرایط نمونۀ مبدآ را دارد (از نظر کلاس خودرو/ با عینک/بدون عینک) و همان مدت اعتبار مربوطه. ضمن اینکه اصل گواهینامۀ ایرانی هم در پرفکتور ضبط میشود و به معنای واقعی échange یا مبادله صورت میگیرد.
به همین دلیل هم به من توضیح دادند برای سفر به ایران گواهینامۀ بین المللی در اینجا صادر میکنند که بتوان با آن در کشور مبدأ رانندگی کرد.
شرح مدارک، مراحل و جزئیات بیشتر رو زمانی که فرصت کردم و کار تعویض رو به انجام رسوندم به اطلاع دوستان خواهم رسوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)