نقل قول نوشته اصلی توسط PA_TBR نمایش پست ها
با درود....من از برندگان لاتری 2013 هستم....مثل خیلی از ایرانی ها با تصور اینکه بعد از قبولی به شما در آمریکا کمک هزینه و امکاناتی از این قبیل می پردازند ثبت نام کردم...در حال حاضر مدارکم را برای KCC پست کرده ام و طی تحقیقاتی که انجام دادم متوجه شدم که شخص برنده حتما باید اسپانسر یا حساب بانکی قوی و یا پیشنهاد کار داشته باشد...که درحال حاضر هیچ کدام از این شرایط را دارا نمی باشم و همچنین فامیل و دوستی در آنجا ندارم.... .با توجه به اینکه مصاحبه ی من برای هفتم نوامبر تعیین شده چه کاری می توانم انجام بدم؟؟؟؟....آیا موسساتی برای حمایت افرادی مانند من وجود دارد؟؟؟
لطفا من را راهنمایی کنید....احتیاج به کمک دارم...
دوست عزیز
ضمن تبریک به شما
من اطلاعی ندارم که آیا در این مورد موسسه ای هست یا خیر. اما به نظر من شما هر چقدر خودتون پس انداز دارید رو نامه اش رو از بانک بگیرید چون در بانک نامه لاتین رو بر حسب دلار دولتی میزنند یعنی 1226 تومان پس خیلی دارایی های افراد پایین نمیاد و اگر میتوانید از بستگان و فامیل مقداری پول بگیرید و به انوها بگید که یکی دو روزه بهشون برمیگردونید بزارید توی بانک و موجودی بگیرید، بعد پولها رو بهشون برگردونید این کاری هست که یک تعدادی از بچه های سالهای قبلی انجام داده اند بر اطلاع بیشتر هم میتوانید به فراوم مهاجرسرا که قسمت لاتاری اش فعالتر از اینجا است مراجعه کنید.