والا با این نوناشون..
ولی تجربه ی مجردی من میگه شما حبوبات رو شب قبل بزارین خیس بخوره میپزه.
البته لوبیا ها قد کله ی آدم میشنعدس ها هم ممکنه وا برن.
بعدش حبوبات رو میریزیم تو ماهی تابه ی دسینی, یه کم روغن مرغوب لادن بهش اضافه میکنیم, با درجه ی متوسط میزاریم یه کم تفت بخوره, همزمان سبزی هامون رو که از میوه فروشی تهران پارس اون طرفا که ارزون تره خریدیم, و خوب شستیم, میخوریم.
حبوبات که خوب تفتیده شدن, با کمی پودر نارگیل و ماکارونی مانا, میریزیم تو قابلمه ی تفال. یه کم آب معدنی دماوند هم بهش اضافه میکنیم میزاریم 4 دقیقه رو شعله ی زیاد بمونه, بعد با تزئینات همکارم به همراه نوشابه ی زم زم و دوغ گازدار آبعلی نوش جان میکنیم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)