صفحه 45 از 322 نخستنخست ... 35363738394041424344454647484950515253545595145 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 441 تا 450 , از مجموع 3216

موضوع: مشاهدات و تجربيات شما در آمریکا

Banned

پیش فرض پاسخ : مشاهدات و تجربيات شما در آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط pimi810 نمایش پست ها
    من حالت غالب رو گفتم. تنها وقتی می تونم به استحکام این جور ازدواج ها ایمان بیام که زوج 45-50 ساله ی این تیپی اینجا ببینم که هنوز ندیدم!

من کلا یه سری چیزا اینجا میبینم که کاملا مثل ایرانه. مثلا"

1. داشجوهای مهندسی اینجا هم نرد هستن.
    2. کالج های مهندسی رو حاشیه دانشگاه می سازن!!!
    3. رفتارهای عجیب و غریب بین استاد و دانشجو و استاد و رئیس و ....که انگار خاص دانشکده های مهندسیه. (من تو یه پروژه ای وارد شدم که باید با دانشکده های معماری و مکانیک و عمران و بیزینس و .... همکاری کنم و همه ی این محیطها رو هر هفته میرم ولی هیچ جا شبیه کالج مهندسی نیست!)
    4. تعداد دخترها از پسرها خیلی کمتره تو کالج مهندسی.
    5. اینجا کلی دختر و پسر آمریکایی هستن که کاملا مذهبی هستن. مثل مذهبی های ایران که کلا Community خودشون رو دارن و با هر کسی هم رفیق نمیشن.
    6. کم نیستن دانشجوهایی آمریکایی که تا حالا از ایالتشون هم خارج نشدن یا نهایت فقط شهرهای شرق آمریکا رو دیدن و هیچ ایده ای در مورد خارجی ها ندارن. علاقه ای هم به معاشرت با خارجی ها ندارن چون اصلا با دنیا و بقیه کشورها (به جز انگلیس و آلمان و ... کشورهای معروف) آشنا نیستن و حوصله ش رو هم ندارن. ( کاملا مهربون و محترمند ها اما اون علاقه ای که مثلا ماها برای شناخت اونا داریم رو اونا در مورد ما ندارن یعنی اصلا حسشو ندارن)
    7. اینجا مداح اهل بیت هم داریم. دیشب تو دانشگاه یه گروهی اشعار مذهبی تلاوت می کردن، البته با آلات موسیقی فراوان و ولوم بالا! نحوه ی خوندن در مورد Jesus، تن صدا، میمیک صورت و نوع تحت تاثیر دادن مخاطب من رو کاملا یاد مداحهای ایران انداخت. تنها فرق اون جماعتی که جمع شده بودن این بود که به جای گریه خوشحالی و به جای سینه کف آروم میزدن.
    پروفسور مولانا یک دوره اموزش دیپلماسی عمومی رو باهاش داشتیم میگفت توی آمریکا در واشنگتن که بودم یک جلسه مذهبی مربوط به مسلمانان بود جوان آمریکایی اومد ازم پرسید این چیه گفتم ابوالفضل پارتی! بعد دیدم فرداش با دوستاش اومدند گفتند کی ابوالفضل پارتی! برگزار میشه ما هم دوباره بیایم!
    پ.ن
    یکی از قوانین تابعیت آمریکا سوگند وفاداری به کتاب مقدس دینی هر فرد هست که باید برای وفاداری به آمریکا (که طبعا شامل زیر مجموعه هاش هم میشه!و گسترده هست میشه) بخوره . بعد پروفسور مولانا استاد دانشگاه بوده در اونجا تابعیت و شهروندی آمریکا رو داره و طبعا به عنوان فرد مسلمان این سوگند رو خورده!به قرآن! بعد در ایران مشاور رییس جمهور خونی ترین دشمن آمریکا میشه! وقتی ازش پرسیدم این رو یک مقدار برامون شفافا توضیح میدید فقط لبخند ملیحی زد و رفت!

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

من ۳ سال پیش یک naturalization ceremony رفتم (یعنی‌ برنامه‌ای که ملت اون سوگند کذایی رو میخورن و رسما citizen میشن) . خبری از کتاب مقدس و این حرفها نبود. فقط سوگند میخورن و certificate و یه سری فرم و دفترچه و اینها رو میگیرن و خلاص. برام جالب بود که توی یک برنامه رسمی‌ دولتی فدرال تحت ریاست یک قاضی فدرال ایالات متحده آمریکا، پرچم گنده جمهوری اسلامی رو روی میله پرچم در کنار پرچم‌های دیگه منجمله اسرائیل ببینم. بامزه ترش این بود که هر کس بهم می‌رسید، به خیال اینکه من هم یکی‌ از اون سوگند خورده‌ها بودم، بهم میگفت congratulations. روز ۴ جولای بود و من هم این هوا ریش داشتم، یعنی‌ فکر کنم چند سانتی بلندتر از بن لادن یا شاید همون حدود.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Senior Member saeedsharif آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-UNC Charlotte

ازدواج کردن برای مجردها توی آمریکا کاملا مثل قمار می مونه، از ایران که رسما نمی شه چشم بسته و با تعریف مادر و خواهر و ... زن گرفت، دخترهای ایرانی اینجا هم که واقعا سخته که یکی شون رو پیدا کنی که هم نرمال باشه، هم قیافه خوبی داشته باشه و هم این که تو رو بخواد (مگر اینکه خیلی خوش تیپ و کار درست باشی که اونوقت گزینه هات محدود به دخترهای ایرانی قاعدتا نخواهد نبود و البته گذشته از اون کو دانشجوی دکترای خوشتیپ و کاربلد!!!) ، دخترهای خارجی هم واقعا سخته باهاشون ارتباط برقرار کردن و متقاعد کردن خوباشون برای ازدواج. در نتیجه واقعا ازدواج مثل قمار می مونه توی آمریکا با هر شکل و شمایلش، من شانس موفقیت آمیز بودن ازدواج توی آمریکا رو فقط 20 درصد می دونم. یکی از هر پنج تا. من البته حرف پیمان رو قبول دارم که اگه قصد ازدواج دارید باید واقعا 3-4 سال بمونید اینجا و شرایط رو کامل سبک سنگین کنید.
    واقعا که!!!

Banned

من حالت غالب رو گفتم. تنها وقتی می تونم به استحکام این جور ازدواج ها ایمان بیام که زوج 45-50 ساله ی این تیپی اینجا ببینم که هنوز ندیدم!

من کلا یه سری چیزا اینجا میبینم که کاملا مثل ایرانه. مثلا"

1. داشجوهای مهندسی اینجا هم نرد هستن.
    2. کالج های مهندسی رو حاشیه دانشگاه می سازن!!!
    3. رفتارهای عجیب و غریب بین استاد و دانشجو و استاد و رئیس و ....که انگار خاص دانشکده های مهندسیه. (من تو یه پروژه ای وارد شدم که باید با دانشکده های معماری و مکانیک و عمران و بیزینس و .... همکاری کنم و همه ی این محیطها رو هر هفته میرم ولی هیچ جا شبیه کالج مهندسی نیست!)
    4. تعداد دخترها از پسرها خیلی کمتره تو کالج مهندسی.
    5. اینجا کلی دختر و پسر آمریکایی هستن که کاملا مذهبی هستن. مثل مذهبی های ایران که کلا Community خودشون رو دارن و با هر کسی هم رفیق نمیشن.
    6. کم نیستن دانشجوهایی آمریکایی که تا حالا از ایالتشون هم خارج نشدن یا نهایت فقط شهرهای شرق آمریکا رو دیدن و هیچ ایده ای در مورد خارجی ها ندارن. علاقه ای هم به معاشرت با خارجی ها ندارن چون اصلا با دنیا و بقیه کشورها (به جز انگلیس و آلمان و ... کشورهای معروف) آشنا نیستن و حوصله ش رو هم ندارن. ( کاملا مهربون و محترمند ها اما اون علاقه ای که مثلا ماها برای شناخت اونا داریم رو اونا در مورد ما ندارن یعنی اصلا حسشو ندارن)
    7. اینجا مداح اهل بیت هم داریم. دیشب تو دانشگاه یه گروهی اشعار مذهبی تلاوت می کردن، البته با آلات موسیقی فراوان و ولوم بالا! نحوه ی خوندن در مورد Jesus، تن صدا، میمیک صورت و نوع تحت تاثیر دادن مخاطب من رو کاملا یاد مداحهای ایران انداخت. تنها فرق اون جماعتی که جمع شده بودن این بود که به جای گریه خوشحالی و به جای سینه کف آروم میزدن.
    در باب کالج های مهندسی و ..... یک نکته ای به ذهنم رسید که ذکرش خالی از لطف نیست.
    جوامع غربی و تکنیکی که اون جوامع برش استوار شدند اساس بنیان های فلسفی داره یعنی اول فکر تکنیک ساز بوده بعد خود تکنیک (برعکس جامعه ما ) و این خودش در دسته بندی علوم خیلی پررنگه. ما دو نوع علم داریم علوم خادم و علوم مخدوم. بالاخره خود فکر مدرن هم این رو در خیلی از شکل بندی های اجتماعی در نظر گرفته. علوم خادم هم معمولا همین علومی هستند که امروز به عنوان علوم فنی ازشون یاد میشه و علوم مخدوم هم که به قول کارل پوپر تنها یک درصد از علوم رو تشکیل میدند شامل علومی مثل فلسفه و تا حدودی شاید علومی مثل فیزیک هم در این دسته بندی قرار بگیرند.
    شاید بشه همین بحث کالجهای مهندسی و .... رو هم اینطوری تصورش کرد فکر ساختشون رو.

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

,.... The most beautiful thing I have seen in US culture is that they never ask about your privacy. (for example your income, religion, your relationship
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

,.... The most beautiful thing I have seen in US culture is that they never ask about your privacy. (for example your income, religion, your relationship
    بستگی داره طرف چه قدر احساس پسرخاله بودن بکنه یا خودت چقدر پسرخاله شی‌‌. از من که هر جا میرم تا دلت بخواد از اینجور سوال‌ها می‌کنن.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Senior Member mdemehri آواتار ها

چند تجریه:
    -همیشه مدارکتون رو اسکن کنید و اون رو برای خودتون نگه دارید....خیلی خیلی به درد بخور هست.
    - مدارک مهم مثل پاسپورت یا طلا و چیزای با ارزشی رو که دارید بذارید صندوق امانات بانک. بعضی وقتا براتون رایگان می شه هزینش یا نهایتاً سالی 60 دلار.
    - بیل هایی رو که لازم ندارید رو حتماً Shred کنید. حتی فیش هایی که به دردتون نمی خوره بعد از خرید.
    ویرایش توسط Gela : December 3rd, 2012 در ساعت 07:53 PM دلیل: درخواست کاربر
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط mdemehri نمایش پست ها
    چند تجریه:
    -همیشه مدارکتون رو اسکن کنید و اون رو برای خودتون نگه دارید....خیلی خیلی به درد بخور هست.
    - مدارک مهم مثل پاسپورت یا طلا و چیزای با ارزشی رو که دارید بذارید صندوق امانات بانک. بعضی وقتا براتون رایگان می شه هزینش یا نهایتاً سالی 60 دلار.
    - بیل هایی رو که لازم ندارید رو حتماً shradeکنید. حتی فیش هایی که به دردتون نمی خوره بعد از خرید.
    جالبه من همین کارها رو حتی در ایران هم به صورت مداوم انجام میدم. ((:

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط mdemehri نمایش پست ها
    چند تجریه:
    - بیل هایی رو که لازم ندارید رو حتماً shradeکنید. حتی فیش هایی که به دردتون نمی خوره بعد از خرید.
    و میدونین که اگر بنا به هر دلیلی بازداشت بشین ، باید شب رو در بازداشتگاه تشریف داشته باشین تا بعدِ یه مدت یجوری بتونین مدارکتون رو از بانک بردارین و ثابت کنین که قانونا در آمریکا هستین ؟

همون زیرِ فرش مفید ترین کاره ممکنست. اینجا روی مساله ی مهاجرت با کسی شوخی ندارن ، ممکنه برای کسی اصلا مشکلی پیش نیاد ولی اگر اومد بهتره مدارکتون دمِ دست باشن.

مثال: در اتوبان سن دیگو شما اگر پاس و I-20 همراهتون نباشه وقتی پلیس نگهتون میداره شب برای بازداشتگاه مسواک و وسایل لازم رو همراه داشته باشین
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
    دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Radian نمایش پست ها
    و میدونین که اگر بنا به هر دلیلی بازداشت بشین ، باید شب رو در بازداشتگاه تشریف داشته باشین تا بعدِ یه مدت یجوری بتونین مدارکتون رو از بانک بردارین و ثابت کنین که قانونا در آمریکا هستین ؟

همون زیرِ فرش مفید ترین کاره ممکنست. اینجا روی مساله ی مهاجرت با کسی شوخی ندارن ، ممکنه برای کسی اصلا مشکلی پیش نیاد ولی اگر اومد بهتره مدارکتون دمِ دست باشن.

مثال: در اتوبان سن دیگو شما اگر پاس و I-20 همراهتون نباشه وقتی پلیس نگهتون میداره شب برای بازداشتگاه مسواک و وسایل لازم رو همراه داشته باشین
    Man.....
    You are kidding
    I hate carrying pass and I-20
    Are you sure? tomorrow Ill call them to verify
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)