صفحه 46 از 322 نخستنخست ... 36373839404142434445464748495051525354555696146 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 3216

موضوع: مشاهدات و تجربيات شما در آمریکا

Senior Member mdemehri آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مشاهدات و تجربيات شما در آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط Radian نمایش پست ها
    و میدونین که اگر بنا به هر دلیلی بازداشت بشین ، باید شب رو در بازداشتگاه تشریف داشته باشین تا بعدِ یه مدت یجوری بتونین مدارکتون رو از بانک بردارین و ثابت کنین که قانونا در آمریکا هستین ؟

همون زیرِ فرش مفید ترین کاره ممکنست. اینجا روی مساله ی مهاجرت با کسی شوخی ندارن ، ممکنه برای کسی اصلا مشکلی پیش نیاد ولی اگر اومد بهتره مدارکتون دمِ دست باشن.

مثال: در اتوبان سن دیگو شما اگر پاس و I-20 همراهتون نباشه وقتی پلیس نگهتون میداره شب برای بازداشتگاه مسواک و وسایل لازم رو همراه داشته باشین
    و شما هم می دونید اگه دزد محترم مدارکتون رو بدزده باید 1 سال برای همین مدارک دوندگی کنید؟
    والا من که ندیدم به اقامت کاری داشته باشن وقتی گواهینامه ی ایالت رو دارید. در ضمن وقتی گواهینامه می گیرید همه ی ویزا ها و پاسپورت شما رو توی dmv دارن.... و می تونن همه چیز رو چک کنن.
    پس با این اوصافی که شما می فرمایید همیشه همه چی باید زیر بغلمون باشه !!!!!!!!!!!!!!
    ویرایش توسط mdemehri : December 2nd, 2012 در ساعت 09:35 AM
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

امروز NC State بودم. رالی مرکز کارولینای شمالی یک روستای بزرگ بود :| هزار رحمت به شارلوت، حداقل چهارتا شرکت خفن داره، آپ تاون داره. نمی فهمم چرا باید رالی مرکز ایالت باشه!

من واقعا نمیدنم کسایی که تو این شهرهای کوچیک درس می خونن واسه کار پیدا کردن و اینترنشیپ رفتن و ... دچار مشکل نمیشن؟؟ تنها راه بالانس این مساله هم اینه که پول کافی داشته باشی به location محدود نشی که اونم دانشجوی دکترا تو آمریکا نداره!
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط pimi810 نمایش پست ها
    امروز NC State بودم. رالی مرکز کارولینای شمالی یک روستای بزرگ بود :| هزار رحمت به شارلوت، حداقل چهارتا شرکت خفن داره، آپ تاون داره. نمی فهمم چرا باید رالی مرکز ایالت باشه!

من واقعا نمیدنم کسایی که تو این شهرهای کوچیک درس می خونن واسه کار پیدا کردن و اینترنشیپ رفتن و ... دچار مشکل نمیشن؟؟ تنها راه بالانس این مساله هم اینه که پول کافی داشته باشی به location محدود نشی که اونم دانشجوی دکترا تو آمریکا نداره!
    راستش من هم خیلی به این مسئله فکر کردم و به نظرم غیر از آمریکا خوبه برای دو سه تا کشور خوب دیگه هم اقدام بشه که اگه مثلا وضعیت طوری شد که فاند با پذیرش که حکایت همون نوشابه با ساندویچ همراه هستند و بدون هم مزه ندارند برای شهر های بدرد بخور جور نشد به جاش پایتخت یک کشور اروپایی خوب جایگزین بشه.
    چون واقعا زندگی در محیط های کوچک به شخصه برام خوشایند نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط rahi2012 نمایش پست ها
    راستش من هم خیلی به این مسئله فکر کردم و به نظرم غیر از آمریکا خوبه برای دو سه تا کشور خوب دیگه هم اقدام بشه که اگه مثلا وضعیت طوری شد که فاند با پذیرش که حکایت همون نوشابه با ساندویچ همراه هستند و بدون هم مزه ندارند برای شهر های بدرد بخور جور نشد به جاش پایتخت یک کشور اروپایی خوب جایگزین بشه.
    چون واقعا زندگی در محیط های کوچک به شخصه برام خوشایند نیست.
    اینجا بیشتر قضیه مالیه. سفر کردن تو امریکا بسیار بسیار راحت هستش چون هم پروازها ارزونن و هم هتل و هاستل. بحث رزرو و .... هم که کاملا جا افتاده ست و قشنگ میشه برنامه ریزی کرد. اما این تیپ زندگی با فاند دانشجویی بیشتر دانشگاها غیر ممکنه و باید جاب خوب داشته باشی.

البته من اروپا رو زیاد موافق نیستم!

Banned

اینجا بیشتر قضیه مالیه. سفر کردن تو امریکا بسیار بسیار راحت هستش چون هم پروازها ارزونن و هم هتل و هاستل. بحث رزرو و .... هم که کاملا جا افتاده ست و قشنگ میشه برنامه ریزی کرد. اما این تیپ زندگی با فاند دانشجویی بیشتر دانشگاها غیر ممکنه و باید جاب خوب داشته باشی.

البته من اروپا رو زیاد موافق نیستم!
    در مورد اروپا نکات منفیش به نظرتون چیا هستند؟
    غیر از مباحث ایدئولوژیک که گفته شده میشه نکات مد نظرتون رو بگید استفاده کنیم.

آینده مهاجرتی نداره دیگه اقامت سخت میده. برای کار هم باید زبان اونجا رو یاد بگیری. پاس ایرانی هم که داری دیگه الا ماشالله....

آمریکا هنوزم که هنوزه جا داره واسه مهاجر. من به جرات می تونم بگم اینا تا 25 سال دیگه هم آدم بیارن تو این مملکت باز هم اینجا به ظرفیت خودش نمی رسه. آمریکایی که الان میبینید در مقایسه با منابعش و تو level خودش کاملا یک کشور در حال توسعه ست و شدیدا به نیروی انسانی با کیفیت نیاز داره که این منابع رو ران کنن و تولید کار و ثروت کنند. حالا شما بستر قانونی شفاف و مدرن، پلیس فوق وظیفه شناس و زیرساختهای پیشرفته مالی و ارتباطاتی و حمل و نقل قوی رو هم اضافه کنید تا به پتانسیل اینجا پی ببرید.

Banned

آینده مهاجرتی نداره دیگه اقامت سخت میده. برای کار هم باید زبان اونجا رو یاد بگیری. پاس ایرانی هم که داری دیگه الا ماشالله....

آمریکا هنوزم که هنوزه جا داره واسه مهاجر. من به جرات می تونم بگم اینا تا 25 سال دیگه هم آدم بیارن تو این مملکت باز هم اینجا به ظرفیت خودش نمی رسه. آمریکایی که الان میبینید در مقایسه با منابعش و تو level خودش کاملا یک کشور در حال توسعه ست و شدیدا به نیروی انسانی با کیفیت نیاز داره که این منابع رو ران کنن و تولید کار و ثروت کنند. حالا شما بستر قانونی شفاف و مدرن، پلیس فوق وظیفه شناس و زیرساختهای پیشرفته مالی و ارتباطاتی و حمل و نقل قوی رو هم اضافه کنید تا به پتانسیل اینجا پی ببرید.
    کاملا موافقم. واقعا بحث مهاجرتی و .... اروپا الان خودش مسئله هست به خصوص بعضی کشورهای اروپایی که ویزا هم اصلا سخت میدند در همین تهران.

Senior Member mdemehri آواتار ها

چرا دیگه مشکل امریکا اینه که کارا همش یه جا جمع شدن. شهر قبلی ما خیلی خوب بودا ریلکس...جمع و جود اما همه چی پرت بود....
    برای کار همه یا می رفتن Baltimore یا DC.... جوری بود که برای ساعت کاری اتوبوس داشت به این دو شهر هم رفت هم برگشت.
    چون واقعاً نه شرکتی بود نه چیزی.... خیلی بد بود از این لحاظ.
    تنها مزیتش این بود که یه کالج داشت :|
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

ApplyAbroad Guru

کلا در اروپا مگه اینکه دانشگاه های واقعا تاپ برید (که تعدادشون در اروپا نهایتا 15 تاست) تحت هیچ شرایطی به دانشگاه های درجه دو آمریکا هم ترجیحش ندید. با این خراب کاری هایی که EU در کشورهای بهتر کرده و همه جا پر شده از گداها و راننده تاکسی ها و پیتزا دلیوری های شرق اروپایی، جورش رو باید مهندس ها و دانشجوهای خارجی بکشن و اوضاع مهاجرت افتضاح شده و روز به روز هم بدتر میشه.

ApplyAbroad Guru

اگه دانشگاه تاپ باشه (مثل Cornell یا UIUC) معمولا موقعیت های کاری و اینترنشیپ میان به دانشگاه ولی وقتی دانشگاه ضعیف باشه این یه مشکل اساسیه چون این ارتباط های مستقیم صنعت و دانشگاه راه بسیار بسیار خوبی برای گرفتن مصاحبه هاست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)