صفحه 48 از 322 نخستنخست ... 38394041424344454647484950515253545556575898148 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 , از مجموع 3216

موضوع: مشاهدات و تجربيات شما در آمریکا

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مشاهدات و تجربيات شما در آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid1982 نمایش پست ها
    توی آمریکا و کانادا لزوما بهترین شهر یک ایالت به عنوان مرکز ایالت انتخاب نمیشه. من نمونه هاش رو خیلی دیدم.
    واسه کار و اینترنشیپ چرا باید مشکل پیدا بشه؟ همه شرکتها تو career week میان دانشگاه و همونجا با بچه ها مصاحبه میکنن. اصلا نیازی نیست شما جایی بری. در غیر اینصورت هم شرکت از شما مصاحبه تلفنی میگیره و اگه خوششون اومد دعوت میشید به شرکت برای مصاحبه های بعدی و همه هزینه های شما رو هم پرداخت میکنن.
    در مورد جاب شاید شما درست می فرمایید اما اینترن رو من خیلی مطمئن نیستم.
    Move کردن واسه سه ماه اینترن به هر حال دردسرها خودش رو داره. از دانشگاه و ریسرچ و استادت دور میشی. بحث هزینه ی سفر هست و اینکه خونه ت رو باید سه ماهه اجاره بدی. تو ایالت مقصد ممکنه دوباره سر و کارت با DMV بیوفته. (مثلا NC گواهینامه ی هیچ جا رو قبول نداره). ایالت دور بری عملا ماشینت بلااستفاده میمونه و نمی تونی ببری.

این هزینه ها برای جاب گرفتن کاملا می ارزه اما برای اینترن من زیاد موافق نیستم و به نظرم ادم جایی مثل دالاس، دی سی، شیکاگو، سنفرانسیسکو و حتی همین شارلوت باشه راحت تر به شرکتها دسترسی داره.
    تو یه شهر 100 هزار نفری هیچ چاره ای جز Move کردن نداری. اما تو همین شارلوت که خیلی هم بزرگ نیست خیلی ها به راحتی جذب شرکتهای بزرگ اینجا میشن بدون دردسر اضافی. بحث لینک و. ... هم بماند که به هر حال تو شهر بزرگ دانشگاه و استاد لینک های قوی تری دارن.
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

نقل قول نوشته اصلی توسط S03 نمایش پست ها
    اگه دانشگاه تاپ باشه (مثل Cornell یا UIUC) معمولا موقعیت های کاری و اینترنشیپ میان به دانشگاه ولی وقتی دانشگاه ضعیف باشه این یه مشکل اساسیه چون این ارتباط های مستقیم صنعت و دانشگاه راه بسیار بسیار خوبی برای گرفتن مصاحبه هاست.
    اینا که شما گفتین خوب خیلی تاپ هستن. اما این تاپ بودن رو تا کجا میشه تعمیم داد؟ مثلا همین NC State که دانشگاه بسیار خوبی هم هست رو در این حد تاپ می دونید? یا Duke که از رالی هم جاش پرت تره تو Durham....

ApplyAbroad Champion
    vahid1982 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط pimi810 نمایش پست ها
    در مورد جاب شاید شما درست می فرمایید اما اینترن رو من خیلی مطمئن نیستم.
    Move کردن واسه سه ماه اینترن به هر حال دردسرها خودش رو داره. از دانشگاه و ریسرچ و استادت دور میشی. بحث هزینه ی سفر هست و اینکه خونه ت رو باید سه ماهه اجاره بدی. تو ایالت مقصد ممکنه دوباره سر و کارت با DMV بیوفته. (مثلا NC گواهینامه ی هیچ جا رو قبول نداره). ایالت دور بری عملا ماشینت بلااستفاده میمونه و نمی تونی ببری.

این هزینه ها برای جاب گرفتن کاملا می ارزه اما برای اینترن من زیاد موافق نیستم و به نظرم ادم جایی مثل دالاس، دی سی، شیکاگو، سنفرانسیسکو و حتی همین شارلوت باشه راحت تر به شرکتها دسترسی داره.
    تو یه شهر 100 هزار نفری هیچ چاره ای جز Move کردن نداری. اما تو همین شارلوت که خیلی هم بزرگ نیست خیلی ها به راحتی جذب شرکتهای بزرگ اینجا میشن بدون دردسر اضافی. بحث لینک و. ... هم بماند که به هر حال تو شهر بزرگ دانشگاه و استاد لینک های قوی تری دارن.
    این چیزایی که میگی خیلی طبیعی هست. من کسایی رو میشناسم که حتی تو شهرهای بزرگ هستن (مثل شیکاگو) ولی برای اینترنشیپ میرن به جاهای دیگه مثل کالیفرنیا. شما اگه شهرت 1 ساعت هم با محل اینترنشیپ فاصله داشته باشه معقول هست تا move کنی به اون شهر در غیر اینصورت باید صبح ساعت 4 از خواب پاشی.
    من خودم قراردادهام رو طوری میبندم که اول تابستون تموم بشه و بتونم خونه رو خالی کنم. با مثلا همین تابستون خونم رو دادم به دوستم و وسایل رو توی انباری گذاشتم و رفتم یه شهر دیگه و اونجا خونه furnished اجاره کردم.
    حقوق اینترنشیپ هم اونقد خوب هست که همه هزینه ها رو کاور کنه و تهش یه پس انداز خوب واسه 1 سال آینده برات باقی بذاره.
    شاید شما چون تو شهر بزرگ هستی اینطوری فکر میکنی مگرنه کسایی که تو شهرهای کوچیک هستن با این مساله مشکلی ندارن.
    در ضمن شما وقتی میری اینترنشیپ باید درس و استاد رو فراموش کنی چون 1-استاد حقوقت رو قطع میکنه 2-اینقدر 8 ساعت کار در روز خستت میکنه که به کارای دیگه نمیرسی.
    اینترنشیپ فرصتی هست برای آشنایی با آدمها تو صنعت وپیدا کردن لینک تو شرکتهای مختلف برای گرفتن راحت job offer هر چند که میتونی ایده های خوبی واسه research هم ازشون بگیری.
    فرومایگان، از خطاها و لغزشهای دیگران لذت میبرند.
    شوپنهاور

این چیزایی که میگی خیلی طبیعی هست. من کسایی رو میشناسم که حتی تو شهرهای بزرگ هستن (مثل شیکاگو) ولی برای اینترنشیپ میرن به جاهای دیگه مثل کالیفرنیا. شما اگه شهرت 1 ساعت هم با محل اینترنشیپ فاصله داشته باشه معقول هست تا move کنی به اون شهر در غیر اینصورت باید صبح ساعت 4 از خواب پاشی.
    من خودم قراردادهام رو طوری میبندم که اول تابستون تموم بشه و بتونم خونه رو خالی کنم. با مثلا همین تابستون خونم رو دادم به دوستم و وسایل رو توی انباری گذاشتم و رفتم یه شهر دیگه و اونجا خونه furnished اجاره کردم.
    حقوق اینترنشیپ هم اونقد خوب هست که همه هزینه ها رو کاور کنه و تهش یه پس انداز خوب واسه 1 سال آینده برات باقی بذاره.
    شاید شما چون تو شهر بزرگ هستی اینطوری فکر میکنی مگرنه کسایی که تو شهرهای کوچیک هستن با این مساله مشکلی ندارن.
    در ضمن شما وقتی میری اینترنشیپ باید درس و استاد رو فراموش کنی چون 1-استاد حقوقت رو قطع میکنه 2-اینقدر 8 ساعت کار در روز خستت میکنه که به کارای دیگه نمیرسی.
    اینترنشیپ فرصتی هست برای آشنایی با آدمها تو صنعت وپیدا کردن لینک تو شرکتهای مختلف برای گرفتن راحت job offer هر چند که میتونی ایده های خوبی واسه research هم ازشون بگیری.
    پس اینه که دوستان می فرمایند زیاد اسباب اثاثیه دور خودون جمع نکنیم.....

ApplyAbroad Champion
    vahid1982 آواتار ها

پس اینه که دوستان می فرمایند زیاد اسباب اثاثیه دور خودون جمع نکنیم.....
    دقیقا. این توصیه منم در دوران دانشجویی هست.
    فرومایگان، از خطاها و لغزشهای دیگران لذت میبرند.
    شوپنهاور

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

Man.....
    You are kidding
    I hate carrying pass and I-20
    Are you sure? tomorrow Ill call them to verify
    of course not when you're walking on the street but definately when you are on the road.

Keep them at home and if anything comes up you can have one of your friend bring them to you.
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
    دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط mdemehri نمایش پست ها
    و شما هم می دونید اگه دزد محترم مدارکتون رو بدزده باید 1 سال برای همین مدارک دوندگی کنید؟
    والا من که ندیدم به اقامت کاری داشته باشن وقتی گواهینامه ی ایالت رو دارید. در ضمن وقتی گواهینامه می گیرید همه ی ویزا ها و پاسپورت شما رو توی dmv دارن.... و می تونن همه چیز رو چک کنن.
    پس با این اوصافی که شما می فرمایید همیشه همه چی باید زیر بغلمون باشه !!!!!!!!!!!!!!
    عرض نکردم که بزنین زیر بغلتون، عرض کردم بزارین یکجا که قابل دسترس باشه نه توی صندوق امانات بانک ! خونه که خوب انیقدر سوراخ سمبه داره یه جایی پیدا میشه ! دزده طرف مامور سیا که نیست بیاد خونرو واسه 4 تا کاغذ زیرو کنه

آخه !

البته این صزفا بنا به تجربه ی شخصیه که on road از دوستِ من خواستن.
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
    دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام

Senior Member mdemehri آواتار ها

خوش به حالتون نمی دونم رشتتون چیه اما همین که موقع اینترن شیپ بهتون حقوق دادن خوبه.
    پارسال که من اینترن بودم بعد از 68 جا زنگ زدن و رزومه فرستادن بالاخره یه جا اینترن شدم...اونم سه ماه رایگان 408019_hanghead.gif فقط به دلیل علاقه و رزومه درست کردن هم رفتم....
    معماری ها همیشه طفلکی محسوب می شن....
    آخه دیگه من اینقدر زنگ زده بودم شرکت ها منو می شناختن...یکیشون دید خیلی پیگیرم...گفت: فضا کوچیکه میز نداریم...نیا 408019_hanghead.gif
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

Senior Member vv_matin آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UTSA

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedsharif نمایش پست ها
    دانشگاه NC state واقعا یکی از دانشگاه های ایالتی قویه و من با pimi81 مخالفم، نه از این بابت که شارلوت شهر بدیه، بلکه به این خاطر که UNCC رسما رابطه اش با شارلوت مثل زندگی کردن توی یک روستا با فاصله 10-15 کیلومتری اطراف یک شهر بزرگه. واسه همین هم به نظرم با فرض این که NC state دقیقا توی شهره، مزایای بودن توی NC state خیلی بیشتر ازUNCC است از بابت امکانات شهری و ...

یک سوال.
    فاصله بین دو تا دانشگاه UNCC و NCSU چقدره؟

Senior Member mdemehri آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vv_matin نمایش پست ها
    یک سوال.
    فاصله بین دو تا دانشگاه UNCC و NCSU چقدره؟
    157 mi, 2 hours 27 mins
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)