صفحه 156 از 397 نخستنخست ... 56106146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166206256 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,551 تا 1,560 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    بچه ها میشه یه بار دیگه در ورد بردن مایعات توضیح بدین؟ من دو سه تا چیز دارم که مایع هستن و باید بیارمشون. ظرفاشونم بیشتر از 100 میل هستن. چطوری میتونم اینا رو بیارم؟ میتونم بذارم تو ساک بار یا اصلا نمیشه مایعات رو ببریم؟

من فرومو خوندم اما الان یادم نمیاد میشد مایعاتو برد توی بار یا نه!
    از محکم بودن درش مطمئن شید و بذارید توی بار. ایرادی نداره ولی اگه بهش مشکوک بشن، نگاه میکنن که خلاف نباشه. مایعات اسیدی و بعضی محلولهای شیمیایی ممنوعه.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    بچه ها میشه یه بار دیگه در ورد بردن مایعات توضیح بدین؟ من دو سه تا چیز دارم که مایع هستن و باید بیارمشون. ظرفاشونم بیشتر از 100 میل هستن. چطوری میتونم اینا رو بیارم؟ میتونم بذارم تو ساک بار یا اصلا نمیشه مایعات رو ببریم؟

من فرومو خوندم اما الان یادم نمیاد میشد مایعاتو برد توی بار یا نه!
    میگن باید اینجوری باشه. حال از دوستان اگر کسی تجربشو داره یا جزییاتشو می دونه بیاد بگه ما هم آگاه شیم.

اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

نقل قول نوشته اصلی توسط Amir_Hamidi نمایش پست ها
    حالا چطوری میخوای اونور از اون کرکی ها استفاده کنی؟!!!

اگر اهل استفاده از این کرک ورژن‌ها هستید
    بدانید و آگاه باشید :
    دم دره گیت، اگه آفیسر دلش بخواد و ببینه سی‌دی دارید، می‌تونه مجبورتون کنه که
    لایسنس و تاریخ خریدو نشون بدید، دیده شده این موضوع، اسنادشم موجوده.
    حتا می‌تونه هاردِ اکسترنال تون رو هم چک کنه، دیده نشده این موضوع، اسنادشم موجود نیست. اما قانونی.!
    تو خونتون هم میتونین استفاده کنین، اما اگه فردا رفتین سر کار و ، لپتپتنو بردین سر کار و
    اونجا وصل شودین به اینترنت و، بد اومدن یقتونو گرفتن ( دیده شده ) ، کارتون بیخ پیدا می‌کنه !

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    میگن باید اینجوری باشه. حال از دوستان اگر کسی تجربشو داره یا جزییاتشو می دونه بیاد بگه ما هم آگاه شیم.

این زیپ بگس‌ها تو همهٔ فرودگها هست
    همونجا بر میداری، چیزی اونجوری و میذ‌اری توش میدی بره زیر اککس ری

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

اینا مال مایعاتی هستن که میخوای ببری تو هواپیما. حداکثر 100 میلی لیتر. واسه ی توی بار (چمدون) همونطوری که سما گفت محدودیتی نیست, یعنی میتونی بسته های بالای 100 میل رو هم ببری.
    Mess with the best, Die like the rest..

Junior Member Amir_Hamidi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    B.Sc. Railway Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط saskguy نمایش پست ها
    اگر اهل استفاده از این کرک ورژن‌ها هستید
    بدانید و آگاه باشید :
    دم دره گیت، اگه آفیسر دلش بخواد و ببینه سی‌دی دارید، می‌تونه مجبورتون کنه که
    لایسنس و تاریخ خریدو نشون بدید، دیده شده این موضوع، اسنادشم موجوده.
    حتا می‌تونه هاردِ اکسترنال تون رو هم چک کنه، دیده نشده این موضوع، اسنادشم موجود نیست. اما قانونی.!
    تو خونتون هم میتونین استفاده کنین، اما اگه فردا رفتین سر کار و ، لپتپتنو بردین سر کار و
    اونجا وصل شودین به اینترنت و، بد اومدن یقتونو گرفتن ( دیده شده ) ، کارتون بیخ پیدا می‌کنه !

.
    هاردو که بخواد نگاه کنه میزنم تو دهنش!!!، یاد اون جوکه افتادم که یارو از خدا میخواد که ده دقیقه قبل از مردنش بهش اطلاع بده تا بتونه هاردشو فرمت کنه وگرنه هیچکس براش مجلس ختم نمیگیره!!!
    ربطی به بردن لپتاپ سر کار نداره، فکر کنم که بتونن از روی آی پی رد طرفو از تو خونه پیدا کنن!

Junior Member

.
    هاردو که بخواد نگاه کنه میزنم تو دهنش!!!، یاد اون جوکه افتادم که یارو از خدا میخواد که ده دقیقه قبل از مردنش بهش اطلاع بده تا بتونه هاردشو فرمت کنه وگرنه هیچکس براش مجلس ختم نمیگیره!!!
    ربطی به بردن لپتاپ سر کار نداره، فکر کنم که بتونن از روی آی پی رد طرفو از تو خونه پیدا کنن!
    آگه اینترنت وصل بشه ، اما اگه نشه نو پرابلم

.
    بله عرض کردم خون مشکلی‌ نداره، از نظر حقوقی هم مشکلی‌ نداره، از نظر کپی‌ رایت هم کسی‌ نمیتونه سؤ کنه
    موضوع وقتی‌ گنده می‌شه که شرکتی باشه !
    البته ! اگه ترافیکِ تررنتتون زیاد باشه و مثلا ۱ ماه مشغول سند کردن باشین،
    برا خونتونم وارنینگ میاد ( اسنادشم موجوده ) که آقااا حواست باشه تورنت کپیرایت و فلانو بی‌سر

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط saskguy نمایش پست ها
    بله عرض کردم خون مشکلی‌ نداره، از نظر حقوقی هم مشکلی‌ نداره، از نظر کپی‌ رایت هم کسی‌ نمیتونه سؤ کنه
    موضوع وقتی‌ گنده می‌شه که شرکتی باشه !
    البته ! اگه ترافیکِ تررنتتون زیاد باشه و مثلا ۱ ماه مشغول سند کردن باشین،
    برا خونتونم وارنینگ میاد ( اسنادشم موجوده ) که آقااا حواست باشه تورنت کپیرایت و فلانو بی‌سر
    یه راه حل ساده دیگه هم وجود داره...
    لب تابتونو می برید دانشگاه، با اینترنت اونجا هر چی خواستید دانلود می کنید. کسی هم نمی تونه پیداتون کنه!
    من که دوستم این کار رو کرده تا حالا کسی بهش گیر نداده. اگر گیر دادن میام اینجا خبر می دم.
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

یه راه حل ساده دیگه هم وجود داره...
    لب تابتونو می برید دانشگاه، با اینترنت اونجا هر چی خواستید دانلود می کنید. کسی هم نمی تونه پیداتون کنه!
    من که دوستم این کار رو کرده تا حالا کسی بهش گیر نداده. اگر گیر دادن میام اینجا خبر می دم.

بچه ها, قضیه رو خیلی بزرگ نکنین. مثلا شما یه فوتوشاپ و یه آفیس کرک شده دارین. کسی نمیاد خفتتون کنه. توی شرکت سر کارتون هم خودشون بهتون کامپیوتر و نرم افزارهای لازم رو میدن. تنها مشکل تورنت هست که اونم در حد معمولی اش استفاده کنین مشکلی نیست. میخواین 4 تا فیلم دانلود کنین دیگه. زیادش ممکنه مشکل پیش بیاره.

در مورد دانشگاه هم, شما با آی دی مخصوص خودتون وصل میشین, پس خیلی راحت قابل ردیابی هستین.

اما در کل, واقعا مساله ی بزرگی نیس که انقدر راجع بهش بحث کنین. کسی هم موقع ورود, هارد و سی دی های شما رو نمیگرده. اونایی که خیلی لازم دارین بیارین, بقیه اش رو هم همینجا دانلود کنین.

به قول طرف: خِلاص.
    Mess with the best, Die like the rest..

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)