صفحه 157 از 397 نخستنخست ... 57107147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167207257 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,561 تا 1,570 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

Junior Member Amir_Hamidi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    B.Sc. Railway Engineering

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط drcnet نمایش پست ها
    آگه اینترنت وصل بشه ، اما اگه نشه نو پرابلم
    منم منظورم همین بود.
    اصلا مگه میشه طرف به نت وصل نشه. بهرحال گیر میافته.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    بچه ها میشه یه بار دیگه در ورد بردن مایعات توضیح بدین؟ من دو سه تا چیز دارم که مایع هستن و باید بیارمشون. ظرفاشونم بیشتر از 100 میل هستن. چطوری میتونم اینا رو بیارم؟ میتونم بذارم تو ساک بار یا اصلا نمیشه مایعات رو ببریم؟

من فرومو خوندم اما الان یادم نمیاد میشد مایعاتو برد توی بار یا نه!
    سلام.
    من این موضوع رو جایی ندیدم. من از ترکیه ۲-۳ تا شامپو بزرگ اوردم که توی هواپیما نگذاشتند ببرم ولی گفتم توی بار گفت مشکلی نیست.
    منم وسیله دارم که مایعه تا به حال هم از کسی از آشنایان که رفت و آمد داشتند همچین چیزیو نشنیدم.
    فقط محکم کاری کنید ساکتونو کثیف نکنه.
    موفق باشید.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Amir_Hamidi نمایش پست ها
    .
    هاردو که بخواد نگاه کنه میزنم تو دهنش!!!،
    روش بدی هم نیست اینجوری مشکل هزینه زندگی و accommodation و غذا هم حل میشه چون دست روی افسر بلند کنید از همونجا میبرنتون زندان. البته اگر همکار افسره تا اون موقع اسلحه رو نکشیده و مرخص نکرده باشدتون!

یادمه یکی از بچه ها میگفت یکبار تو تهران جلوی چشمش یک موتورسواره افسر پلیس رو چنان کتکی زد که نگو و نپرس. بعدش هم صاف سوار موتورش شد و رفت! اگرتو کانادا بود الان جنازه اش توی سردخونه بود.

در ضمن این شوخی های ایران رو در کانادا و امریکا انجام ندید و حتی بشوخی هم نگید. یک تاپیکی بود یادم میاد دوستی به شوخی یا جدی به همخانه ای غیر ایرانی اش گفته بود میزنم تو سرت یا یکچیزی مثل این. نیم ساعت بعد پلیس اومده بود و جلبش کرده بود بخاطر تهدید فیزیکی. اینجا سر این مسائل شوخی ندارند.
    ویرایش توسط ghlobe : December 5th, 2012 در ساعت 11:19 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    روش بدی هم نیست اینجوری مشکل هزینه زندگی و accommodation و غذا هم حل میشه چون دست روی افسر بلند کنید از همونجا میبرنتون زندان. البته اگر همکار افسره تا اون موقع اسلحه رو نکشیده و خلاص نکرده باشدتون!

یادمه یکی از بچه ها میگفت یکبار تو تهران جلوی چشمش یک موتورسواره افسر پلیس رو چنان کتکی زد که نگو و نپرس. بعدش هم صاف سوار موتورش شد و رفت! اگرتو کانادا بود الان جنازه اش توی سردخونه بود.

در ضمن این شوخی های ایران رو در کانادا و امریکا انجام ندید و حتی بشوخی هم نگید. یک تاپیکی بود یادم میاد دوستی به شوخی یا جدی به همخانه ای غیر ایرانی اش گفته بود میزنم تو سرت یا یکچیزی مثل این. نیم ساعت بعد پلیس اومده بود و جلبش کرده بود بخاطر تهدید فیزیکی. اینجا سر این مسائل شوخی ندارند.
    آره
    من یه بار به همکارام گفتم، دوستم هستیم البته،
    خیلی‌ ناراحت شد !!!!!!!! :دد
    ویرایش توسط M1KE : December 7th, 2012 در ساعت 06:43 PM

دوستان اگه حجم وسایل نسبت به وزنشون خیلی بیشتر بود و چمدون کاملا پر شد ولی وزنش کمتر از 23 بود، میشه مابقی وسایل رو توی یه ساک یا چمدون دیگه قرار داد جوری که مجموع دوتا چمدون همون 23 کیلو بشه ولی جریمه یا اضافه بار نخوره؟

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط violet123 نمایش پست ها
    دوستان اگه حجم وسایل نسبت به وزنشون خیلی بیشتر بود و چمدون کاملا پر شد ولی وزنش کمتر از 23 بود، میشه مابقی وسایل رو توی یه ساک یا چمدون دیگه قرار داد جوری که مجموع دوتا چمدون همون 23 کیلو بشه ولی جریمه یا اضافه بار نخوره؟
    نه نمي شه هر كدوم ٢٣ كيلو بايد باشه. اگه قابل وكئوم كردن هستند اينطوري حجمشو كم كنيد.

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

در مورد ظرف و ظروف
    خواستم بدونم که اونجا قیمتا تو چه رنجیه؟ من می تونم با خودم بشقاب و قاشق و چنگال و .... بیارم چون ساکم چند کیلو جای خالی داره.
    با توجه به سرمای شدید و اینکه چند روز اول خونه نداریم، آیا پیشنهاد می کنید که از ایران بخرم و با خودم بیارم؟ ارزشش رو داره دو سه کیلو بارمو سنگین تر کنم؟ یا اینکه بهتره از اونجا بخرم؟
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    در مورد ظرف و ظروف
    خواستم بدونم که اونجا قیمتا تو چه رنجیه؟ من می تونم با خودم بشقاب و قاشق و چنگال و .... بیارم چون ساکم چند کیلو جای خالی داره.
    با توجه به سرمای شدید و اینکه چند روز اول خونه نداریم، آیا پیشنهاد می کنید که از ایران بخرم و با خودم بیارم؟ ارزشش رو داره دو سه کیلو بارمو سنگین تر کنم؟ یا اینکه بهتره از اونجا بخرم؟
    سرمای شدید چه ربطی به ظرف و ظروف داره؟
    درسته هوا سرده ولی نه اینکه شما نتونید خرید برید! بالاخره میخواین زندگی کنید اونجا دیگه....
    من به شخصه نظر خودم رو میگم. اگه ظرف و ظروف خوب و قابلی دارید به اندازه ی جای اضافی که دارید برای روزهای اول بیارید. مثلا به تعداد خودتون بشقاب و قاشق چنگال و یکی دو تا قابلمه. ولی اگه کار میخواد بکشه به خرید و اینا.... نه نیارید.
    اگه قاشق چنگال خوب و خوشگل دارید بیارید. اگه استکان شیشه ای خوشگل برای چایی دارید بیارید... اصولا مساله فقط خوشگلیه... وگرنه همه چی هست. خونه نداشته باشید پخت و پز هم ندارید البته. تا وقتی یه جایی رو بگیرید فرصت خرید هم خواهید داشت.
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

ببخشید شاید کمی غیر مرتبط است. سئوالم اینه که نرخ چنج بین دلار آمریکا و کانادا رو کجا میشه دید؟ منظورم بانکی نیست و در واقع منظورم همون صرافی است.
    نقل قول نوشته اصلی توسط anihoo نمایش پست ها
    لازم نیست دوبار پست بگذارید.
    چه اشکالی داره یه مقدار با خودتون داشته باشید؟ حالا خسته و کوفته رسیدید اونجا دیگه لازم نباشه همون موقع چینج هم بکنید. به اندازه ی تاکسی تا محل زندگی داشته باشید بعدا سرفرصت میتونید تبدیل کنید. گرچه ممکنه تاکسیها هم دلار آمریکا بگیرند. حتی من یادمه موقع خرید از مغاره توی مونترال بقیه پول به ما پول خرد آمریکا دادند. یعنی خیلی عجیب نیست.

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman.c نمایش پست ها
    ببخشید شاید کمی غیر مرتبط است. سئوالم اینه که نرخ چنج بین دلار آمریکا و کانادا رو کجا میشه دید؟ منظورم بانکی نیست و در واقع منظورم همون صرافی است.
    شما نرخ برابري را انلاين ببين اگه مبلغت بالاست يك تا دو خط بيا پايين تر.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)