سلام.
من این موضوع رو جایی ندیدم. من از ترکیه ۲-۳ تا شامپو بزرگ اوردم که توی هواپیما نگذاشتند ببرم ولی گفتم توی بار گفت مشکلی نیست.
منم وسیله دارم که مایعه تا به حال هم از کسی از آشنایان که رفت و آمد داشتند همچین چیزیو نشنیدم.
فقط محکم کاری کنید ساکتونو کثیف نکنه.
موفق باشید.
روش بدی هم نیست اینجوری مشکل هزینه زندگی و accommodation و غذا هم حل میشه چون دست روی افسر بلند کنید از همونجا میبرنتون زندان. البته اگر همکار افسره تا اون موقع اسلحه رو نکشیده و مرخص نکرده باشدتون!
یادمه یکی از بچه ها میگفت یکبار تو تهران جلوی چشمش یک موتورسواره افسر پلیس رو چنان کتکی زد که نگو و نپرس. بعدش هم صاف سوار موتورش شد و رفت! اگرتو کانادا بود الان جنازه اش توی سردخونه بود.
در ضمن این شوخی های ایران رو در کانادا و امریکا انجام ندید و حتی بشوخی هم نگید. یک تاپیکی بود یادم میاد دوستی به شوخی یا جدی به همخانه ای غیر ایرانی اش گفته بود میزنم تو سرت یا یکچیزی مثل این. نیم ساعت بعد پلیس اومده بود و جلبش کرده بود بخاطر تهدید فیزیکی. اینجا سر این مسائل شوخی ندارند.
ویرایش توسط ghlobe : December 5th, 2012 در ساعت 11:19 PM
دوستان اگه حجم وسایل نسبت به وزنشون خیلی بیشتر بود و چمدون کاملا پر شد ولی وزنش کمتر از 23 بود، میشه مابقی وسایل رو توی یه ساک یا چمدون دیگه قرار داد جوری که مجموع دوتا چمدون همون 23 کیلو بشه ولی جریمه یا اضافه بار نخوره؟
در مورد ظرف و ظروف
خواستم بدونم که اونجا قیمتا تو چه رنجیه؟ من می تونم با خودم بشقاب و قاشق و چنگال و .... بیارم چون ساکم چند کیلو جای خالی داره.
با توجه به سرمای شدید و اینکه چند روز اول خونه نداریم، آیا پیشنهاد می کنید که از ایران بخرم و با خودم بیارم؟ ارزشش رو داره دو سه کیلو بارمو سنگین تر کنم؟ یا اینکه بهتره از اونجا بخرم؟![]()
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
سرمای شدید چه ربطی به ظرف و ظروف داره؟
درسته هوا سرده ولی نه اینکه شما نتونید خرید برید! بالاخره میخواین زندگی کنید اونجا دیگه....
من به شخصه نظر خودم رو میگم. اگه ظرف و ظروف خوب و قابلی دارید به اندازه ی جای اضافی که دارید برای روزهای اول بیارید. مثلا به تعداد خودتون بشقاب و قاشق چنگال و یکی دو تا قابلمه. ولی اگه کار میخواد بکشه به خرید و اینا.... نه نیارید.
اگه قاشق چنگال خوب و خوشگل دارید بیارید. اگه استکان شیشه ای خوشگل برای چایی دارید بیارید... اصولا مساله فقط خوشگلیه... وگرنه همه چی هست. خونه نداشته باشید پخت و پز هم ندارید البته. تا وقتی یه جایی رو بگیرید فرصت خرید هم خواهید داشت.
به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.
Landing :2014
علاقه مندی ها (Bookmarks)