دوستان عزیز من چند ماه پیش به استادی میل زدم و گفتم از حیطه ی کاری شما خوشم اومده و اونم گفت حاضره حمایت کنه از پذیرشم و ازم یکم اطلاعات بیشتری نسبت به علایقه تحقیقاتم پرسید و من بهش توضیح دادم و بعد چند روز تاخیر این آخرین میلش هست که برام زده:
> Dear Mr Z,
> after my project stay in India, I got sick and was away from the office
> for some days. I suggest that I come back to you with my proposal/remarks
> up to Monday Sept. 24.
> Best regards
بعد از این در 24 سپتامبرهم ازش خبری نشد و منم بعد از یه 20 روزی بهش میل زدم و گفتم من همچنان مشتاقانه منتظر جواب و پیشنهادات شما هستم که فکر میکنم سیستماتیک این ایمیل برام اومد:
I am out of office till Oct 31
best regards
باز 31 اکتبر میلمو دوباره فوروارد کردم که بازم جوابی نداد...
حالا که مدارکم حاضره و باید پست کنم توی اپلیکیشن فرم اسم سوپروایزر رو خواسته و منی که به هوای حرفه استاد دل خوش کردم و کلی هزینه ی تایید مدارک توسط سفارت رو پرداخت کردم (تایید هر مدرک 40 یورو: قانون دانشگاههای اتریش اینه که قبل از پست مدارک باید تایید سفارت شه) حالا موندم بدون استاد از طرفی هم 3 ما بیشتر به پایانه فرجه ی بعد از فارغ التحصیلیم نمونده و بعدش سربازم، موندم بین زمین و آسمون.
چیکار کنم به نظرتون؟ آیا درسته به دفتر گروهشون میل بزنمو بگم من متاسفانه ایمیل استاد فلانی رو دریافت نمیکنم و ازشون بخوام کمک کنن؟ شاید اونا یه یاداوری کنن به استاده
تازه دیرتر بشه همینا هم میرن تعطیلات ژانویه دیگه منم باید بیخیال شم و برم سربازی
علاقه مندی ها (Bookmarks)