Mess with the best, Die like the rest..
خب طبيعتا صرافيها و بانكها كارمزد كم ميكنن.
Mess with the best, Die like the rest..
من که کلا شیفت کردم رویه لینوکس خیلی هم عاااالی... فقط نمیشه باهاش PES بازی کرد... :P
در مورد آنلاین کار کردن با نرم افزارهای کرکی هم موشکل نداریم... فقط کافیه یه فایروال خوب روی سیستم داشته باشید که نذارید نرم افزار برای آپدیت به نت وصل شه که ضایع شدن به بار بیاره...
در مورد ویندوز های کرکی مطمئن نیستم! از اساتید کسی نظری بده بد نیست... من خودم چون ویندوز لپتاپم سون کرکی هست تصمیم دارم از لینوکس برای وبگردی و کارای دانشگام (متلب و ...) استفاده کنم... شایدم مجبور شم برای استفاده از بعضی نرم افزارها یه ویندوز اونجا بخرم! به نظرتون اصلا لازمه؟ اگه لازمه، به نظرتون ویندوز رو اونور بخرم بهتره یا انجا؟! فکر میکنم بد نیست یه اینترنت سیکیوریتی هم خرید! اینم نمیدونم اینجا بخرم بهتره یا اونجا؟!
Eternal vigilance is the price of liberty!
براى استفاده شخصى در منزل احتياجى به خريد نرم افزار اوريژينال نيست .
بعضى نرم افزارها فقط در كشورهاى خاصى اجازه فروش دارند مثلا ويندوز المان ممكن است با ويندوز امارات تفاوت داشته باشد و فقط در همان كشور بتوانيد اپديت كنيد .
معمولا دانشگاهها نرم افزارهاى اوريژينال را با تخفيف هاى كلى به دانشجويان ميفروشند و بهتر است از همان دانشگاه خريدارى كنيد
نرم افزارهاى انتى ويروس و اينترنت سكيوريتى فقط در كشورى كه خريدارى شوند اعتبار دارند مثلا نورتون تركيه را نميتوان در كانادا اپديت كرد
بعضى بانك ها هم انها را با تخفيف فراوان به مشتريان مى فروشند.
كلا هر نرم افزار اوريژينال كه لازم داريد از كانادا بخريد ولى كرك شده ها را با خودتان از ايران بياوريد.
سلام
من چندتا کتاب دارم که وزنشون زیاده و مطمئن هستم اونجا به دردم میخورن. وزنشون اجازه نمیده با خودم ببرم، از طرفی اونقدر هم نیستن که بخام جداگانه پست کنم یا فریت کنم. کسی هم نمیشناسم که با بارهای اون بفرستم. به علاوه ایبوکشم نتونستم پیدا کنم!!
میخاستم ببینم از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چه کنم؟ آیا جایی رو میشناسید که بدم ایبوک کنه و به صرفه باشه؟ یا جایی که بشه ایبوکشو دانلود کرد؟ اینم بگم کتابام اکثرن مربوط به رشتمه یعنی مهندسی شیمی!
ممنون از همگی
یک توصیه و سپس یک سوال.
توصیه) به این تاپیک مراجعه کنید و کتابتون رو درخواست بدید. شاید نسخه الکترونیکیش گیرتون اومد.
سوال) تقریبا تمام کتاب هایی که تو ایران تهیه کردیم کپی هستند. آیا بردنشون به کانادا دردسر ساز نمی شه؟من اینو تو تاپیک امریکا مطرح کردم گفتند اگر بخوان بهتون گیر بدن خیلی بد می شه. کسی اطلاعی داره؟
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود، و هرکس که بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد!
(دکتر محمود حسابی)
میشه کتاب هایی رو که می خوایم بگیم از ایران خانواده خورد خورد برامون پست کنن... میشه هم اگه حوصله داشته باشید با یه گوشی با دوربین فوکس بالا کتابا رو اسکن کرد... من ده تا کتابم رو یه روز نشستم اینجوری اسکن کردم.. چند کیلو بارم کمتر شد... درسته هیچی مثل خود کتاب کاغذی نمیشه ولی کتابهای دانشجویی اکثرا کتاب های مرجع هستن و لزومی نیست همشون بخونی... گاهی ممکنه یه صفحه رو نیزا داشته باشی و بخوای سریع دسترسی داشته باشی... به هر حال به نظرم با مبایل فوکس بالا هم میشه عکس گرفت از کتابها... نیازی به اسکنر و دنگ و فنگ نیست...
Eternal vigilance is the price of liberty!
علاقه مندی ها (Bookmarks)