صفحه 125 از 169 نخستنخست ... 2575115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,241 تا 1,250 , از مجموع 1686

موضوع: آرشیو شده : نتايج پذيرش استراليا ( تا سال 2012 )

پیش فرض پاسخ : نتايج پذيرش استراليا

نقل قول نوشته اصلی توسط ariamahsa نمایش پست ها
    راه برای رسیدن به خدا زیاده دخترم :دی
    به دوستات اونور بگو برات بریزن بعد که رفتی بهشون بده
    البته اول به دانشگاه بگو از اسکلارشیپت کم کنه بریزه باشد که قبول کنه
    البته امیدوارم که تا هفته دیگه ملبورن به جفتمون IPRS بده شدیدا رستگار بشیم :دی
    هرچند که من بیمه رو ریختم رفت ولی تو همین سایتی که بهت دادم زده بود که امکان کنسل کردن بیمه هم هست .البته من ندیدم چطوری.پس خواستی بریزی هم با خیال راحت بریز
    ضمن عرض تبریک فراوان judy جان ariamahsa راست میگه
    من پارسال یکی از دوستام به استادش گفته بود که مشکل ترانسفر پول دارم استاد مهربونش براش پولشو ریخته بود که اینا رفتن بهش بدن ریسکس هم براشون نداره چون اگر به فرض محال شما نرفتی هم میتونه پولو پس بگیره و پول به همون کارتی که باهاش ریخته شده قابل برگشته
    بابا خوشحال باش قدر عافیت نمیدونی همسر من میگه اگه فقط یکیمون tuition fee waive بشه هم میریم کار میکنیم
    تو ای اوضاع داغون و بی ثبات هرچه زودتر بهتر
    اگه یه ماه پیش درست میشد پول بلیطت نصف این بود

Junior Member

مرسی فقط یعنی چی که امکان کنسل کردن بیمه هست؟ چطوری یعنی؟ یعنی اگه تو بورسمون بیمه نبود و ریختیم به حساب بعد دوباره پسش بگیریم؟ مگه واسه ویزا لازم نیست؟

راه برای رسیدن به خدا زیاده دخترم :دی
    به دوستات اونور بگو برات بریزن بعد که رفتی بهشون بده
    البته اول به دانشگاه بگو از اسکلارشیپت کم کنه بریزه باشد که قبول کنه
    البته امیدوارم که تا هفته دیگه ملبورن به جفتمون IPRS بده شدیدا رستگار بشیم :دی
    هرچند که من بیمه رو ریختم رفت ولی تو همین سایتی که بهت دادم زده بود که امکان کنسل کردن بیمه هم هست .البته من ندیدم چطوری.پس خواستی بریزی هم با خیال راحت بریز

Junior Member

خیلی ممنون از اطلاعات مفید یکم خوشحال شدم آخه مگه اجازه میدن دانشجوی دکترای تمام وقت اونجا کار کنه؟ و بعدشم یه ماه پیش که دلار گرون تر بود که چطوری میگید نصف میشد بلیط؟

نقل قول نوشته اصلی توسط milo2007 نمایش پست ها
    ضمن عرض تبریک فراوان judy جان ariamahsa راست میگه
    من پارسال یکی از دوستام به استادش گفته بود که مشکل ترانسفر پول دارم استاد مهربونش براش پولشو ریخته بود که اینا رفتن بهش بدن ریسکس هم براشون نداره چون اگر به فرض محال شما نرفتی هم میتونه پولو پس بگیره و پول به همون کارتی که باهاش ریخته شده قابل برگشته
    بابا خوشحال باش قدر عافیت نمیدونی همسر من میگه اگه فقط یکیمون tuition fee waive بشه هم میریم کار میکنیم
    تو ای اوضاع داغون و بی ثبات هرچه زودتر بهتر
    اگه یه ماه پیش درست میشد پول بلیطت نصف این بود

نقل قول نوشته اصلی توسط Judy نمایش پست ها
    خیلی ممنون از اطلاعات مفید یکم خوشحال شدم آخه مگه اجازه میدن دانشجوی دکترای تمام وقت اونجا کار کنه؟ و بعدشم یه ماه پیش که دلار گرون تر بود که چطوری میگید نصف میشد بلیط؟
    خواهش میکنم ، تا جایی که میدونم اجازه میدن
    با ارز دولتی حساب میشد قبلا که یه شبه حذف کردن و قیمت پروازهای خارجی دوبرابر شد

ApplyAbroad Veteran
    shahrouz آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD, Chemical Engineering- Monash Uni- Aus

دانشجوی دکترای تمام وقت ریسرچ می تونه به صورت تمام وقت کار کنه البته با استاد هماهنگ کنند.
    از میان دو واژه انسان و انسانیت؛ ‬‫اولی در میان کوچه ها‬،‫و دومی در لابلای کتابها سرگردان است‬...
    PhD positions:Switzerland*** Netherlands***Norwa

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

نقل قول نوشته اصلی توسط shahrouz نمایش پست ها
    دانشجوی دکترای تمام وقت ریسرچ می تونه به صورت تمام وقت کار کنه البته با استاد هماهنگ کنند.
    البته شهروز جان فکر نمیکنم اینطور باشه. معمولا دانشگاهها برای تعداد ساعتهایی که دانشجوهای ریسرچ میتونن کار بکنن محدودیت قائلن. مثلا دانشگاه UWA تا جایی که میدونم فقط 8 ساعت در هفته به شما اجازه کار میده. این مسإله منطقی هم هست چون اونا دارن هزینه شهریه و زندگی شما رو میدن که شما کار ریسرچ براشون انجام بدین نه اینکه برین یه جای دیگه کار کنین

Member
    رشته و دانشگاه
    IT-Iran university of science and technology

نقل قول نوشته اصلی توسط shahrouz نمایش پست ها
    36 ساعت در هفته باید برا دانشگاه کار کنی.بقیه هفته رو اگه مثل ما شیرازی نباشی آره میشه کار کرد

Member
    رشته و دانشگاه
    IT-Iran university of science and technology

نقل قول نوشته اصلی توسط Judy نمایش پست ها
    مرسی فقط یعنی چی که امکان کنسل کردن بیمه هست؟ چطوری یعنی؟ یعنی اگه تو بورسمون بیمه نبود و ریختیم به حساب بعد دوباره پسش بگیریم؟ مگه واسه ویزا لازم نیست؟
    ببین مگه نگران این نیستی که یهو یجا دیگه اسکلارشیپت شامل بیمه هم بشه؟میگم اگه یه همچین اتفاقی افتاد، فوقش اون بیمه که خودت گرفتی رو کنسل میکنی

36 ساعت در هفته باید برا دانشگاه کار کنی.بقیه هفته رو اگه مثل ما شیرازی نباشی آره میشه کار کرد
    با ویزای 574 به طور نامحدود طبق قانون میشه کار کرد ولی خوب درس رو هم باید تموم کنیم دیگه
    ر.ک. چند خط اخر این لینک

ApplyAbroad Veteran
    shahrouz آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD, Chemical Engineering- Monash Uni- Aus

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidet نمایش پست ها
    البته شهروز جان فکر نمیکنم اینطور باشه. معمولا دانشگاهها برای تعداد ساعتهایی که دانشجوهای ریسرچ میتونن کار بکنن محدودیت قائلن. مثلا دانشگاه UWA تا جایی که میدونم فقط 8 ساعت در هفته به شما اجازه کار میده. این مسإله منطقی هم هست چون اونا دارن هزینه شهریه و زندگی شما رو میدن که شما کار ریسرچ براشون انجام بدین نه اینکه برین یه جای دیگه کار کنین
    طبق قانون جدید دانشجوی دکترای ریسرچ می تونه فول تایم بیرون کار کنه. البته این می تونه تا حدیه که پروژشم جلو ببره!!

• you can work unlimited hours once you commence your course
    • your family members can work unlimited hours once you commence your course
    از میان دو واژه انسان و انسانیت؛ ‬‫اولی در میان کوچه ها‬،‫و دومی در لابلای کتابها سرگردان است‬...
    PhD positions:Switzerland*** Netherlands***Norwa

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)