صفحه 126 از 169 نخستنخست ... 2676116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,251 تا 1,260 , از مجموع 1686

موضوع: آرشیو شده : نتايج پذيرش استراليا ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : نتايج پذيرش استراليا

به همه دوستانی که بورس گرفتن از صمیم قلب تبریک میگم. برای ما هم دعا کنید. امکانش هست موضوع پروپوزال تون رو بگید مخصوصا بچه هاب مهندسی شیمی، نگرانم بخاطر حساس بودن موضوع بهم بورس ندن. ممنون

ApplyAbroad Veteran
    shahrouz آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD, Chemical Engineering- Monash Uni- Aus

نقل قول نوشته اصلی توسط sun112 نمایش پست ها
    به همه دوستانی که بورس گرفتن از صمیم قلب تبریک میگم. برای ما هم دعا کنید. امکانش هست موضوع پروپوزال تون رو بگید مخصوصا بچه هاب مهندسی شیمی، نگرانم بخاطر حساس بودن موضوع بهم بورس ندن. ممنون
    چشم . ایشالله شما هم بگیرید.

A novel Ionic polymer composite based on modified starch for smart bio-medical sensor applications
    Engineering advanced biocatalysts by combining directed evolution (DNA coloning) of enzyme and nanoparticle immobilization
    A Smart Drug Delivery System for Colon Cancer Therapy Based on FITC Labeled Chitosan Nanoparticles: Preparation and In-depth Investigation

اینها برای سه تا دانشگاه مختلفه. اولی کوئنزلند دومی موناش سومی آدلاید
    از میان دو واژه انسان و انسانیت؛ ‬‫اولی در میان کوچه ها‬،‫و دومی در لابلای کتابها سرگردان است‬...
    PhD positions:Switzerland*** Netherlands***Norwa

Junior Member

ممنون. من هم nanoparticle دارم تو موضوعم برای همین نگران بودم

Junior Member

اگه واقعا بشه کار کرد حتی به تعداد ساعت کم که خیلی خوبه آدم با بازار کار اونجا آشنا میشه و زودتر جا می افته

نقل قول نوشته اصلی توسط ariamahsa نمایش پست ها
    36 ساعت در هفته باید برا دانشگاه کار کنی.بقیه هفته رو اگه مثل ما شیرازی نباشی آره میشه کار کرد

Junior Member sanazik آواتار ها

دوستان داریم کم کم از موضوع بحث خارج می شیما!

Junior Member

ببخشید میشه بگید این قانون جدید رو از کجا فهمیدید؟ یا کدوم دانشگاه؟ اگه اینطوری باشه خیلی عالیه چقدر با حالند ایم استرالیایی ها (حالا تا پریروز پشت سرشون چی می گفتیما )
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahrouz نمایش پست ها
    طبق قانون جدید دانشجوی دکترای ریسرچ می تونه فول تایم بیرون کار کنه. البته این می تونه تا حدیه که پروژشم جلو ببره!!

• you can work unlimited hours once you commence your course
    • your family members can work unlimited hours once you commence your course

Junior Member

نگران نباشید منم موضوعم تو زمینه غشا بود که نگران بودم بابتش ان شاله بورس میگیرید فقط مرتب با استادتون در تماس باشید حمایت استاد خیلی تاثیر داره
    نقل قول نوشته اصلی توسط sun112 نمایش پست ها
    ممنون. من هم nanoparticle دارم تو موضوعم برای همین نگران بودم

Junior Member

سلام دوستان و همدردان
    من دو روز پیش یه آفر کاندیسنال از دانشگاه کانبرا گرفتم که یسری فرم فرستاده که هزینه شهریه و کلاس زبان و .... رو توش نوشته. لازمه که من این فرمارو پر کنمو بشون برگردونم؟ یا کار خاصی لازم نیست بکنبم فعلا؟ البته جواب بورسیه ها 21 رسامبر میاد اینا فقط یه نامه پذیرشه (طبق حرف خودشون). حالا اگه جواب این فرمای پذیرش معمولی رو ندم مشکلی واسه اون پروسه بررسی بورسیه پیش نمیاد؟ این چار موردو گفتن که انجام بدم:
    What to do next
    1. To secure a place, sign the acceptance form and return to this office by the due date on the offer letter.
    2. Pay the amount specified on the offer letter.
    3. When payment is received the University of Canberra will be able to generate a Government Confirmation of Enrolment (COE) document that is required by you to apply for a visa.
    4. Use the COE to apply for your visa to study in Australia.
    ممنون میشم اگه دوست عزیزی زاهنمایی بکنه که چیکار کنم الان؟ دست نگه دارم تا دو هفته دیگه که جواب بورسا میاد یا باید کاری بکنم؟

ApplyAbroad Veteran
    shahrouz آواتار ها
    رشته و دانشگاه

لینک رو گذاشتند دوستمون milo2007. ساناز راست می فرمایند . از موضوع بحث خارج نشیم.

sun شما مطمئن باشید که موضوعات اگر خاص نباشند ان شالله دانشگاه اسکالرشیپ رو به افراد شایسته می ده مگر اینکه شمشیر رو از رو بسته باشه.
    هیچ کدوم از دوستان برای بورس endeavour اپلای نکرده یا می دونه کسی از این سایت تا به حال گرفته این بورس رو؟
    از میان دو واژه انسان و انسانیت؛ ‬‫اولی در میان کوچه ها‬،‫و دومی در لابلای کتابها سرگردان است‬...

ApplyAbroad Veteran
    shahrouz آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط hiwaii نمایش پست ها
    سلام دوستان و همدردان
    من دو روز پیش یه آفر کاندیسنال از دانشگاه کانبرا گرفتم که یسری فرم فرستاده که هزینه شهریه و کلاس زبان و .... رو توش نوشته. لازمه که من این فرمارو پر کنمو بشون برگردونم؟ یا کار خاصی لازم نیست بکنبم فعلا؟ البته جواب بورسیه ها 21 رسامبر میاد اینا فقط یه نامه پذیرشه (طبق حرف خودشون). حالا اگه جواب این فرمای پذیرش معمولی رو ندم مشکلی واسه اون پروسه بررسی بورسیه پیش نمیاد؟ این چار موردو گفتن که انجام بدم:
    What to do next
    1. To secure a place, sign the acceptance form and return to this office by the due date on the offer letter.
    2. Pay the amount specified on the offer letter.
    3. When payment is received the University of Canberra will be able to generate a Government Confirmation of Enrolment (COE) document that is required by you to apply for a visa.
    4. Use the COE to apply for your visa to study in Australia.
    ممنون میشم اگه دوست عزیزی زاهنمایی بکنه که چیکار کنم الان؟ دست نگه دارم تا دو هفته دیگه که جواب بورسا میاد یا باید کاری بکنم؟
    درود
    خیر نیازی نیست تا جواب بورستون بیاد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)