صفحه 158 از 397 نخستنخست ... 58108148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168208258 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,571 تا 1,580 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman.c نمایش پست ها
    ببخشید شاید کمی غیر مرتبط است. سئوالم اینه که نرخ چنج بین دلار آمریکا و کانادا رو کجا میشه دید؟ منظورم بانکی نیست و در واقع منظورم همون صرافی است.

http://www.bmo.com/home/personal/ban...hange?nav=left

www.xe.com
    Mess with the best, Die like the rest..

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

Xe نرخ بهتري مي ده و صرافي ها كمي بالاتر

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

خب طبيعتا صرافيها و بانكها كارمزد كم ميكنن.
    Mess with the best, Die like the rest..

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

من که کلا شیفت کردم رویه لینوکس خیلی هم عاااالی... فقط نمیشه باهاش PES بازی کرد... :P
    در مورد آنلاین کار کردن با نرم افزارهای کرکی هم موشکل نداریم... فقط کافیه یه فایروال خوب روی سیستم داشته باشید که نذارید نرم افزار برای آپدیت به نت وصل شه که ضایع شدن به بار بیاره...
    در مورد ویندوز های کرکی مطمئن نیستم! از اساتید کسی نظری بده بد نیست... من خودم چون ویندوز لپتاپم سون کرکی هست تصمیم دارم از لینوکس برای وبگردی و کارای دانشگام (متلب و ...) استفاده کنم... شایدم مجبور شم برای استفاده از بعضی نرم افزارها یه ویندوز اونجا بخرم! به نظرتون اصلا لازمه؟ اگه لازمه، به نظرتون ویندوز رو اونور بخرم بهتره یا انجا؟! فکر میکنم بد نیست یه اینترنت سیکیوریتی هم خرید! اینم نمیدونم اینجا بخرم بهتره یا اونجا؟!
    • Eternal vigilance is the price of liberty!

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط bahmanabc نمایش پست ها
    من که کلا شیفت کردم رویه لینوکس خیلی هم عاااالی... فقط نمیشه باهاش PES بازی کرد... :P
    در مورد آنلاین کار کردن با نرم افزارهای کرکی هم موشکل نداریم... فقط کافیه یه فایروال خوب روی سیستم داشته باشید که نذارید نرم افزار برای آپدیت به نت وصل شه که ضایع شدن به بار بیاره...
    در مورد ویندوز های کرکی مطمئن نیستم! از اساتید کسی نظری بده بد نیست... من خودم چون ویندوز لپتاپم سون کرکی هست تصمیم دارم از لینوکس برای وبگردی و کارای دانشگام (متلب و ...) استفاده کنم... شایدم مجبور شم برای استفاده از بعضی نرم افزارها یه ویندوز اونجا بخرم! به نظرتون اصلا لازمه؟ اگه لازمه، به نظرتون ویندوز رو اونور بخرم بهتره یا انجا؟! فکر میکنم بد نیست یه اینترنت سیکیوریتی هم خرید! اینم نمیدونم اینجا بخرم بهتره یا اونجا؟!
    براى استفاده شخصى در منزل احتياجى به خريد نرم افزار اوريژينال نيست .
    بعضى نرم افزارها فقط در كشورهاى خاصى اجازه فروش دارند مثلا ويندوز المان ممكن است با ويندوز امارات تفاوت داشته باشد و فقط در همان كشور بتوانيد اپديت كنيد .
    معمولا دانشگاهها نرم افزارهاى اوريژينال را با تخفيف هاى كلى به دانشجويان ميفروشند و بهتر است از همان دانشگاه خريدارى كنيد
    نرم افزارهاى انتى ويروس و اينترنت سكيوريتى فقط در كشورى كه خريدارى شوند اعتبار دارند مثلا نورتون تركيه را نميتوان در كانادا اپديت كرد
    بعضى بانك ها هم انها را با تخفيف فراوان به مشتريان مى فروشند.
    كلا هر نرم افزار اوريژينال كه لازم داريد از كانادا بخريد ولى كرك شده ها را با خودتان از ايران بياوريد.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Calgary

سلام

من چندتا کتاب دارم که وزنشون زیاده و مطمئن هستم اونجا به دردم میخورن. وزنشون اجازه نمیده با خودم ببرم، از طرفی اونقدر هم نیستن که بخام جداگانه پست کنم یا فریت کنم. کسی هم نمیشناسم که با بارهای اون بفرستم. به علاوه ایبوکشم نتونستم پیدا کنم!!
    میخاستم ببینم از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چه کنم؟ آیا جایی رو میشناسید که بدم ایبوک کنه و به صرفه باشه؟ یا جایی که بشه ایبوکشو دانلود کرد؟ اینم بگم کتابام اکثرن مربوط به رشتمه یعنی مهندسی شیمی!
    ممنون از همگی

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط MehPa نمایش پست ها
    سلام

من چندتا کتاب دارم که وزنشون زیاده و مطمئن هستم اونجا به دردم میخورن. وزنشون اجازه نمیده با خودم ببرم، از طرفی اونقدر هم نیستن که بخام جداگانه پست کنم یا فریت کنم. کسی هم نمیشناسم که با بارهای اون بفرستم. به علاوه ایبوکشم نتونستم پیدا کنم!!
    میخاستم ببینم از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چه کنم؟ آیا جایی رو میشناسید که بدم ایبوک کنه و به صرفه باشه؟ یا جایی که بشه ایبوکشو دانلود کرد؟ اینم بگم کتابام اکثرن مربوط به رشتمه یعنی مهندسی شیمی!
    ممنون از همگی
    یک توصیه و سپس یک سوال.

توصیه) به این تاپیک مراجعه کنید و کتابتون رو درخواست بدید. شاید نسخه الکترونیکیش گیرتون اومد.
    سوال) تقریبا تمام کتاب هایی که تو ایران تهیه کردیم کپی هستند. آیا بردنشون به کانادا دردسر ساز نمی شه؟ من اینو تو تاپیک امریکا مطرح کردم گفتند اگر بخوان بهتون گیر بدن خیلی بد می شه. کسی اطلاعی داره؟
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

Junior Member Amir_Hamidi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    B.Sc. Railway Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط MehPa نمایش پست ها
    سلام

ممنون از همگی

سلام.
    خب برو دانشگاهتون(تو ایران) اونایی که دستگاه زیراکسی دارن(واسه اینکه ارزون تر بشه میگم برو دانشگاه)، دستگاه هاشون این قابلیت رو داره که اول اسکن میگیره بعدا زیراکسشو میده بیرون، و از زیراکسیه خواهش کن که پی دی اف اسکن هارو بهت بده!
    خلاص.
    جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود، و هرکس که بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد!
    (دکتر محمود حسابی)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Calgary

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    یک توصیه و سپس یک سوال.

توصیه) به این تاپیک مراجعه کنید و کتابتون رو درخواست بدید. شاید نسخه الکترونیکیش گیرتون اومد.
    سوال) تقریبا تمام کتاب هایی که تو ایران تهیه کردیم کپی هستند. آیا بردنشون به کانادا دردسر ساز نمی شه؟ من اینو تو تاپیک امریکا مطرح کردم گفتند اگر بخوان بهتون گیر بدن خیلی بد می شه. کسی اطلاعی داره؟
    اگه ببینن دردسر میشه ولی اگه نبینن و اونجا هم فقط توی خونه استفاده کنی نه!

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

میشه کتاب هایی رو که می خوایم بگیم از ایران خانواده خورد خورد برامون پست کنن... میشه هم اگه حوصله داشته باشید با یه گوشی با دوربین فوکس بالا کتابا رو اسکن کرد... من ده تا کتابم رو یه روز نشستم اینجوری اسکن کردم.. چند کیلو بارم کمتر شد... درسته هیچی مثل خود کتاب کاغذی نمیشه ولی کتابهای دانشجویی اکثرا کتاب های مرجع هستن و لزومی نیست همشون بخونی... گاهی ممکنه یه صفحه رو نیزا داشته باشی و بخوای سریع دسترسی داشته باشی... به هر حال به نظرم با مبایل فوکس بالا هم میشه عکس گرفت از کتابها... نیازی به اسکنر و دنگ و فنگ نیست...
    • Eternal vigilance is the price of liberty!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)