صفحه 127 از 169 نخستنخست ... 2777117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,261 تا 1,270 , از مجموع 1686

موضوع: آرشیو شده : نتايج پذيرش استراليا ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : نتايج پذيرش استراليا

من اپلای کردم برا endeavour ولی آفر دانشگاه ادلاید رو داشتم اون موقع ولی الان که دیگه ادلاید کلا تحریم کرد. و البته برای منم هیچی نیومده هنوز. حالا نمیدونم با این بورس میشه دانشگاههای دیگه رفت؟ و ضمنا این بورس چه مزیتی به IPRS داره؟ فکر کنم IPRS کامل تر باشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shahrouz نمایش پست ها
    لینک رو گذاشتند دوستمون milo2007. ساناز راست می فرمایند . از موضوع بحث خارج نشیم.

sun شما مطمئن باشید که موضوعات اگر خاص نباشند ان شالله دانشگاه اسکالرشیپ رو به افراد شایسته می ده مگر اینکه شمشیر رو از رو بسته باشه.
    هیچ کدوم از دوستان برای بورس endeavour اپلای نکرده یا می دونه کسی از این سایت تا به حال گرفته این بورس رو؟

سلام شهروز جان. از اونجایی که ظرفیت پیام خصوصیت پر بود مجبور شدم اینجا جواب بدم: اولا که خیلی تبریک می گم. ببین اینکه کودمش بهتره بستگی به خودت داره. ما وقتی ایران هستیم و میخوایم بیایم، یه سری مسائل اصلا برامون اهمیت نداره اما وقتی میایم اینجا مهم میشه. این دوتا دانشگاه هردوشون خیلی خوبن. اما ملبورن خیلی با کوئینزلند متفاوته. من البته ملبورن رو ترجیح می دادم چون خواهرم اینجا زندگی میکنه و حتی اگه UQ خیلی بهتر هم بود باز موناش رو ترجیح می دادم. اما اگه شما همچین اولویتی ندارین باید بگم که از نظر رنکینگ UQ بالاتر از موناش هست. البته همونطور که به وحید هم گفتم توی این مقطع استاد خیلی مهمتر از دانشگاه هست. یعنی رنکیگ دانشگاه برای لیسانس و فوق اهمیت داره اما برای دکترا مهمترین چیزی که اهمیت داره اینه که استادتون قوی باشه. شناخته شده باشه. فعال باشه و به دانشجوش اهمیت بده. در مورد تفاوت های کوئینزلند و ملبورن باید بگم ملبورن سردترین شهر استرالیا هست. البته روز های خیلی گرم هم داره ولی معمولا روزای گرمش زیاد نیست. از طرفی کوئینزلند معمولا گرمه. اکثر مواقع سال گرمه. کوئینزلند بیشتر استرالیایی هستن. خارجی کم میبینی توش اما ملبورن نصفش مهاجرای خارجین. کوئینزلند احتمال بارون های سیل آسا بیشتره ولی ملبورن معمولا اینطوری نیست. شهر ملبورن بزرگتر از شهر بریزبین (مرکز کوئینزلند) هست. این هم از اطلاعاتی که بنده دارم. تصمیمو انتخابش با شماست دیگه. دانشگاه کوئینزلند هم عالیه. استاد من فوق و دکتراشو اونجا خونده و راضی بوده. موناش هم خیلی خوبه. هر کدوم رو انتخاب کنی ضرر نکردی. امیدوارم این اطلاعات بتونه کمکت کنه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Judy نمایش پست ها
    نگران نباشید منم موضوعم تو زمینه غشا بود که نگران بودم بابتش ان شاله بورس میگیرید فقط مرتب با استادتون در تماس باشید حمایت استاد خیلی تاثیر داره
    واقعا ممنون.موضوع من هم waste water membrane هست. البته من دانشگاه های سطح پایین اپلای کردم

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

خیلی خیلی ممنون از start_today عزیز. این که ایشون وقت میذارن و با حوصله اطلاعاتشون رو در اختیار بچه ها میذارن خیلی جای تشکر داره.

start_today قبلا تو یه پست گفته بودن که از سه چهار ماه پیش دولت استرالیا بررسی پروپوزال دانشجویان ایرانی و اینکه موضوع پروپوزال ها مشمول تحریم ها نباشه رو به عهده خود دانشگاهها گذاشته. این گفته ایشون با این اتفاقی که توی این راند افتاد و سه چهار تا از دانشگاههای استرالیا کلا دانشجوی ایرانی نگرفتن مطابقت داره. چون دلیل این دانشگاهها این بود که میخواستن دستورالعمل و ساز و کار بررسی پروپوزال ها رو از نظر موضوعات تحریم ها تدوین کنن تا دردسرها و احتمالا جریمه های ناشی از عدم رعایت تحریم ها شامل حالشون نشه. حالا من میخواستم بدونم کس دیگه ای از دوستان هم همچین مسأله ای رو شنیده یا نه؟

این مسأله رو از این جهت تو این تاپیک مطرح میکنم که یه سری از دوستان از جمله خودم نگران این هستند که پروپزالشون مشمول تحریم ها بشه. اما اگر این قضیه صحت داشته باشه که بررسی پروپوزال ها فقط به دانشگاهها واگذار شده باشه و دیگه سفارت به این مسأله کاری نداشته باشه، باعث میشه وقتی آفر اسکالرشیپ رو از یه دانشگاه دریافت کردیم دیگه خیالمون راحت باشه که سفارت حداقل از جنبه پروپوزال ویزامون رو ریجکت نمیکنه. خود من همونطور که قبلا به چند نفر از دوستان گفته بودم، قصد داشتم حتی اگر از موناش اسکالرشیپ هم بگیرم کلا بیخیالش بشم چون میدونم موضوعم کاربرد دوگانه داره و روش حساسن.

ممنون میشم که اگر دوستان نظری دارن بگن.

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

البته تصحیح بکنم که اون پستی که بهش اشاره کردم از Sabokkbal بوده.

Junior Member

سلام دوستان
    نتیجه اسکالرشیپ منم از دانشگاه نیوکسل اومد. فول فاند سالی 24هزارتا. فکر می کنم اکثرا دانشگاه های جی ایت ایرانی ها رو تحریم کردند فقط.
    البته من می رم دیکین چون ویزام هم گرنت شده.
    امیدوارم همه موفق باشید.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidet نمایش پست ها
    خیلی خیلی ممنون از start_today عزیز. این که ایشون وقت میذارن و با حوصله اطلاعاتشون رو در اختیار بچه ها میذارن خیلی جای تشکر داره.

start_today قبلا تو یه پست گفته بودن که از سه چهار ماه پیش دولت استرالیا بررسی پروپوزال دانشجویان ایرانی و اینکه موضوع پروپوزال ها مشمول تحریم ها نباشه رو به عهده خود دانشگاهها گذاشته. این گفته ایشون با این اتفاقی که توی این راند افتاد و سه چهار تا از دانشگاههای استرالیا کلا دانشجوی ایرانی نگرفتن مطابقت داره. چون دلیل این دانشگاهها این بود که میخواستن دستورالعمل و ساز و کار بررسی پروپوزال ها رو از نظر موضوعات تحریم ها تدوین کنن تا دردسرها و احتمالا جریمه های ناشی از عدم رعایت تحریم ها شامل حالشون نشه. حالا من میخواستم بدونم کس دیگه ای از دوستان هم همچین مسأله ای رو شنیده یا نه؟

این مسأله رو از این جهت تو این تاپیک مطرح میکنم که یه سری از دوستان از جمله خودم نگران این هستند که پروپزالشون مشمول تحریم ها بشه. اما اگر این قضیه صحت داشته باشه که بررسی پروپوزال ها فقط به دانشگاهها واگذار شده باشه و دیگه سفارت به این مسأله کاری نداشته باشه، باعث میشه وقتی آفر اسکالرشیپ رو از یه دانشگاه دریافت کردیم دیگه خیالمون راحت باشه که سفارت حداقل از جنبه پروپوزال ویزامون رو ریجکت نمیکنه. خود من همونطور که قبلا به چند نفر از دوستان گفته بودم، قصد داشتم حتی اگر از موناش اسکالرشیپ هم بگیرم کلا بیخیالش بشم چون میدونم موضوعم کاربرد دوگانه داره و روش حساسن.

ممنون میشم که اگر دوستان نظری دارن بگن.
    با درود

فکر کنم که این موضوع تا حدودی درست باشه....من خودم منتظر جواب بورس هستم...استاد میگه که جواب بورست بستگی به بررسی یه فرمالیته داره ...که تا الان نزدیک دو سه هفته هست که این فرایند همینجور ادامه داشته....جواب بورس دست استاد هست ولی چیزی به من نمیگه تا این فرایند تموم بشه... البته پروژه من حساس نیست....ولی خوب نانو و کلی از این مسایل هم توش هست.... البته بورس من یه خورده داستانش طولانی هست...

اکثر بچه هایی که تازگی واسه ویزا اقدام کردند... در زمان خیلی کمی جواب گرفتند... در چندین کیس اخیر زیر یک ماه... یه سر به بخش final visa بزنید....این شاید نشون این باشه که دیگه اداره مهاجرت پروژه رو بررسی نمی کنه و فقط سابقه امنیتی شخص براشون مهم باشه....

ApplyAbroad Veteran

یه سوال از دوستانی که الان در استرالیا مشغول تحصیل هستند داشتم...نمی دونستم کجا باید بپرسم... این جا چون راجع به بورسیه بود گفتم بگم....

سوال اینه که چه موقع دانشگاه شروع به پول دادن میکنه به دانشجویی که فول فاند هست... من چیزی تو سایت دانشگاه پیدا نکردم...غیر از این که گفته بود هر دو هفته یه بار به دانشجو پرداخت میشه.... حالا سوال من اینه که اگه من بخوام یک ماه زودتر از تاریخ شروعی که تو افرم زده برم استرالیا....ایا پس از رسیدن و ثبت نام کردن دانشگاه شروع به پول دادن میکنه یا دقیقن دو هفته بعد از تاریخ درج شده در افر شروع به پول دادن میکنه.... یه سمینار داره برگزار میشه تو دانشگاه که یه سری ادم کله گنده میخان بیان... ولی این سمینار تاریخش یک ماه قبل از شروع ترم بهاره هست.. حالا میخواستم ببینم میشه واسه این سمیتار برم یا نه... چون اگه قرار باشه تا یک ماه و نیم پول از جیب خودم بدم که این کار به صرفه نیست .

سوال دیگه اینه که پرداخت به چه شکلی هست.. منظورم اینه که دانشگاه برای ما حسال باز میکنه و هر دو هفته یه بار پول به اون حساب واریز میشه یا نه یه جور دیگس

ApplyAbroad Veteran
    alireza2475 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD graduated from SHU

خدا وکیلی مردم استاد دارند، ما هم استاد داریم!!!
    به استادم توی موناش ایمیل زدم (الکی-برا خالی نموندن عریضه) که خبری از نتایج نیست؟ تو چیزی نمی دونی؟ ور داشته گفته:
    I am not sure of the status of your application, but you will hear from the university shortly. We will get in touch after that, positive or negative.
    خب، اگه نگٍتیو باشه، من میخوام با تو این تاچ باشم که چی بشه؟ ها؟
    - لبخند، کم هزینه ترین هدیه ای است که می توانید به بشریت بدهید. لطفا دریغ نکنید.
    - مرجع پوزیشن های دکترا، عموماً در اروپا : www.findaphd.com
    - راهنمایی برای تهیه CV, Research Statement & Cover Letter
    - شاید برای پرداخت های آنلاین بتوانم به دوستان کمک کنم.

Member alihagh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-The Univerity of Melbourne

نقل قول نوشته اصلی توسط mani2541 نمایش پست ها
    یه سوال از دوستانی که الان در استرالیا مشغول تحصیل هستند داشتم...نمی دونستم کجا باید بپرسم... این جا چون راجع به بورسیه بود گفتم بگم....

سوال اینه که چه موقع دانشگاه شروع به پول دادن میکنه به دانشجویی که فول فاند هست... من چیزی تو سایت دانشگاه پیدا نکردم...غیر از این که گفته بود هر دو هفته یه بار به دانشجو پرداخت میشه.... حالا سوال من اینه که اگه من بخوام یک ماه زودتر از تاریخ شروعی که تو افرم زده برم استرالیا....ایا پس از رسیدن و ثبت نام کردن دانشگاه شروع به پول دادن میکنه یا دقیقن دو هفته بعد از تاریخ درج شده در افر شروع به پول دادن میکنه.... یه سمینار داره برگزار میشه تو دانشگاه که یه سری ادم کله گنده میخان بیان... ولی این سمینار تاریخش یک ماه قبل از شروع ترم بهاره هست.. حالا میخواستم ببینم میشه واسه این سمیتار برم یا نه... چون اگه قرار باشه تا یک ماه و نیم پول از جیب خودم بدم که این کار به صرفه نیست .

سوال دیگه اینه که پرداخت به چه شکلی هست.. منظورم اینه که دانشگاه برای ما حسال باز میکنه و هر دو هفته یه بار پول به اون حساب واریز میشه یا نه یه جور دیگس
    In case of the University of Melbourne , I will say there is no problem if you want to commence your career prior to your CoE date. After coming to the university and finalizing your enrollment, your scholarships will begin based on the new date.

The university does not open any bank account for you and, in fact, you will open an account by yourself and then put its detail in your student portal and you will get your first salary after 2 weeks.
    ویرایش توسط alihagh : December 8th, 2012 در ساعت 05:08 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)