صفحه 19 از 21 نخستنخست ... 9101112131415161718192021 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 202

موضوع: کارت پایان خدمت برای روادید دانشجویی

ApplyAbroad Veteran
    atabak-aut آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-École Polytechnique de Montréal

پیش فرض پاسخ : کارت پایان خدمت برای روادید دانشجویی

نقل قول نوشته اصلی توسط alish1363 نمایش پست ها
    با سلام؛ من تجربه مشابه ندارم، ولي فكر ميكنم يك راه داريد، از يگان و يا در حالت ايده آل از خودنظام وظيفه يك نامه بگيريد كه مشغول خدمت هستيد و تا تاريخ ....... ديگه آشخور نيستيد (اميدوارم فقط بخنديد )، همون نامه رو ترجمه كنيد و براي سفارت بفرستيد؛ بعد يك امه هم بذاريد توي پروندتون و توضيح بدهيد كه as soon as possible، براشون ترجمه كارت پايان خدمت ميبريد؛
    به اميد براي خوب

الان که سفارت منتقل شده به آنکارا بازم این نامه رو میخوان؟
    Essentially, all models are wrong, but some are useful.
    (George E. P. Box)
    ----------------------------------------------------------------------
    به
    قوانین انجمن احترام بگذاریم.

آخر هفته میخوام مدارک رو بفرسم سفارت کانادا در آنکارا. میخوام واسه هوشمند کردن، کارت معافیم رو بدم پلیس+۱۰ که میگن حدود ۱ ماه طول میکشه تا کارت هوشمند بیاد. خواستم بپرسم کارت معافی لازمم نمیشه تو این مدت؟ چون حدود ۱ ماه بی کارت میمونم.

ApplyAbroad Veteran
    alireza2475 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD graduated from SHU

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    آخر هفته میخوام مدارک رو بفرسم سفارت کانادا در آنکارا. میخوام واسه هوشمند کردن، کارت معافیم رو بدم پلیس+۱۰ که میگن حدود ۱ ماه طول میکشه تا کارت هوشمند بیاد. خواستم بپرسم کارت معافی لازمم نمیشه تو این مدت؟ چون حدود ۱ ماه بی کارت میمونم.
    منم دقیقا همین سوال دوستمون رو داشتم. اگه کسی اطلاعی داره، ممنون میشم راهنمایی کنه.
    - لبخند، کم هزینه ترین هدیه ای است که می توانید به بشریت بدهید. لطفا دریغ نکنید.
    - مرجع پوزیشن های دکترا، عموماً در اروپا : www.findaphd.com
    - راهنمایی برای تهیه CV, Research Statement & Cover Letter
    - شاید برای پرداخت های آنلاین بتوانم به دوستان کمک کنم.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    کارت معافیت شما در تقاضای ویزاتون نقشی نداره. البته حتمَن کپی و اسکنشو پیش خودتون دارید دیگه.

Junior Member

ببینم ماهایی کارت معافیت داریم هم باید ترجمه شده بفرستیم
    یه سوال وقتی پاسپورت داری دیگه چه فرقی می کنه
    ترجمه کارت ملی و شناسنامه هم می خواد؟

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط arman9665 نمایش پست ها
    ببینم ماهایی کارت معافیت داریم هم باید ترجمه شده بفرستیم
    یه سوال وقتی پاسپورت داری دیگه چه فرقی می کنه
    ترجمه کارت ملی و شناسنامه هم می خواد؟
    من جای شما بودم ترجمه می کردم و ترجمه و کپیش رو می فرستادم. کارت ملی نیاز نیست، ترجمه شناسنامه چرا. دقت کنید که این ها همه در چک لیست تهران بوده و نه در آنکارا اما برای رعایت اطمینان توصیه می کنم بفرستید.

Junior Member easnpro آواتار ها

سلام دوستان
    ببخشید شاید سوالم خیلی به این تاپیک مربوط نباشه اما جای دیگه جوابی نگرفتم
    من 1 اسفند اعزامم و این امکان رو دارم که از سپاه پذیرش سربازی بگیرم.ولی نکران این هستم که اگه سربازی رو سپاه باشم بعدا که میخوام برای پذیرش و ویزا اقدام کنم چون باید ترجمه کارت پایان خدمت رو به سفارت بدم به خاطر توی سپاه بودن یا ویزا ندن یا به سختی بدن.
    اصلا سفارت ترجمه پایان خدمت رو دقیقا واسه چی میخواد؟ میخواد ارگان خدمت رو بدونه و روی سپاه حساسه یا فقط ی روال قانونیه این کار؟
    اگه این طور باشه حتما باید کاری کنم که ارتش بیفتم تا شانس ویزا گرفتن رو از دست ندم.
    اگه کسی میدونه لطفا جواب بده.وقتم کمه.
    لطفا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط easnpro نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ببخشید شاید سوالم خیلی به این تاپیک مربوط نباشه اما جای دیگه جوابی نگرفتم
    من 1 اسفند اعزامم و این امکان رو دارم که از سپاه پذیرش سربازی بگیرم.ولی نکران این هستم که اگه سربازی رو سپاه باشم بعدا که میخوام برای پذیرش و ویزا اقدام کنم چون باید ترجمه کارت پایان خدمت رو به سفارت بدم به خاطر توی سپاه بودن یا ویزا ندن یا به سختی بدن.
    اصلا سفارت ترجمه پایان خدمت رو دقیقا واسه چی میخواد؟ میخواد ارگان خدمت رو بدونه و روی سپاه حساسه یا فقط ی روال قانونیه این کار؟
    اگه این طور باشه حتما باید کاری کنم که ارتش بیفتم تا شانس ویزا گرفتن رو از دست ندم.
    اگه کسی میدونه لطفا جواب بده.وقتم کمه.
    لطفا
    سفارت مدرکی در مورد پایان خدمت از شما نمی خواد. شما فقط باید این مدارک رو بفرستین : http://www.canadainternational.gc.ca...ang=eng&view=d

Junior Member easnpro آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kladioos نمایش پست ها
    سفارت مدرکی در مورد پایان خدمت از شما نمی خواد. شما فقط باید این مدارک رو بفرستین : http://www.canadainternational.gc.ca...ang=eng&view=d
    چطور ممکنه سفارت وضعیت military رو نخواد بدونه.تا جایی که میدونم از سال2008 به بعد این قضیه رو بررسی میکنه.و چند تا از آشناهایی هم که دیدم پذیرش از دانشگاه های کانادا گرفتن.سفارت ازشون کارت پایان خدمت یا برگه مشخص کننده وضعیت military خواسته بود.البته توی پیجی که شما گفته بودید چیزی در این مورد ننوشته بود که یه ذره گیجم کرد.میشه بیشتر توضیح بدید؟
    لطفا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط easnpro نمایش پست ها
    چطور ممکنه سفارت وضعیت military رو نخواد بدونه.تا جایی که میدونم از سال2008 به بعد این قضیه رو بررسی میکنه.و چند تا از آشناهایی هم که دیدم پذیرش از دانشگاه های کانادا گرفتن.سفارت ازشون کارت پایان خدمت یا برگه مشخص کننده وضعیت military خواسته بود.البته توی پیجی که شما گفته بودید چیزی در این مورد ننوشته بود که یه ذره گیجم کرد.میشه بیشتر توضیح بدید؟
    لطفا
    سفارت تا وقتی تهران بود میخواست. از وقتی رفته آنکارا دیگه جزو مدارک نیست . (‌طبق همون لینکی که دادم بهتون) در واقع اینجوری بگم :‌در چک لیست مدارک تهران بود که الان دیگر در چک لیست مدارک آنکارا نیست. البته وقتی دارین فرم 1294 رو برای study permit پر میکنین یه سوال در مورد خدمت در نهادهای نظامی پرسیده که اونجا متناسب با شرایطتون باید جواب بدین.